CBS RENOVATION

Ontwerp van tuinarchitectuur

Tuinontwerpplanner in Nederland

Er kunnen vele opties voor landschapsontwerp zijn die de omgeving tegelijkertijd tijdloos en uniek maken. Om dit te doen moet u afstappen van de stereotypen van het creëren van typische Japanse tuinen, Provençaalse tuinarchitectuur, enz. Het volstaat enkele essentiële elementen te definiëren, de fantasie de vrije loop te laten en volledig te improviseren. Het is op zijn minst noodzakelijk te weten waaruit u kunt kiezen om te bepalen in welke stijl u het landschapsontwerp van de tuin wilt zien. Ons bedrijf helpt u graag bij elke beslissing over het ontwerp van uw huiskavel in uw tuinontwerp. Wij leveren onze diensten ook in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam.

We beginnen meestal te werken aan een plan om een kleine tuinaanleg te transformeren met een keuze uit functionele gebieden die u op de plaats zou willen zien. De kwaliteit van ons werk is voor ons essentieel, elk terrein heeft immers zijn kenmerken. En landschapsarchitectuur is een genuanceerde kunst, waarbij u verschillende tuinarchitecturen kunt toevoegen. Het is duidelijk dat elke eigenaar in dit opzicht zijn eigen voorkeur zal hebben, maar zijn keuze toch meestal binnen de grenzen van het desbetreffende gebied probeert te passen:

 • een flatgebouw;
 • een parkeerplaats;
 • een garage;
 • een gastenverblijf;
 • een badhuis;
 • bijgebouwen;
 • een zithoek met een barbecue of pergola;
 • een zomerkeuken;
 • een rokerij;
 • een speeltuin;
 • bloembedden;
 • een vijver;
 • paden en lanen.

Als u de voorkeur geeft aan traditionele landschapsarchitectuur, is een klein gebied voldoende voor de opstelling ervan. Op basis van een lijst met verplichte objecten moet u verdergaan met de plaatsing ervan op de plattegrond. Meestal gebeurt dit schematisch, maar u kunt met enige vaardigheid een volwaardige indeling maken. Onze specialisten hebben ruime ervaring in landschapsontwerp. Alle details stemmen we vooraf met u af. U kunt uitgaan van onze professionaliteit. Wij bezoeken de locatie, maken een plan, noteren de kenmerken van uw terrein en spreken af welke objecten u als landschapsontwerp op uw terrein wilt hebben. Wij stemmen de timing en de prijs met u af.

U kunt uw bestelling op de site plaatsen en een overzicht van onze diensten raadplegen.

Verschillende elementen voor uw landschapsontwerpoplossingen

 1. Kronkelende paden en steegjes bekleed met natuurlijke materialen;
 2. Een veelheid aan vaste planten;
 3. Nette, zorgvuldig getrimde gazons. Zij zijn het belangrijkste object van de esthetiek van het tuinperceel van zes hectare en de plaats en organisatie van recreatiehoeken;
 4. Een kunstmatige vijver kan een uniek uitzicht op uw grondgebied creëren.

Waarom zou u onze landschapsontwerpdiensten moeten bestellen?

Laat u onderdompelen in een wereld van complete en exclusieve ontwerpoplossingen. Beloon uzelf met ongebreidelde luxe speciaal voor u gecreëerd. Een perfecte combinatie van ideeën en een individuele en creatieve benadering in het ontwerp van gebieden die speciaal voor u worden gecreëerd.

Wij streven naar de oplossing die u wenst, waarbij functionaliteit en kwaliteit worden gecombineerd. Dat maakt onze projecten tot de beste keuze voor onze klanten.

Onze taak is het creëren van een passend landschap op basis van uw visie en uw voorkeuren. Ons toegewijde team van landschapsontwerpers werkt onvermoeibaar om het ontwerp te maken waar u altijd al van droomde.

Wij doen er alles aan om het proces van het ontwerpen van uw luxe terrein volgens plan te laten verlopen. Vanaf het eerste overleg, waarbij onze ervaren managers essentiële informatie verzamelen, tot de oplevering van het project en de verdere uitvoering zijn wij er om u te helpen en de kwaliteit van het geleverde werk te garanderen.

0
Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0 +
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

ONZE DIENSTEN

CBS Renovation is gespecialiseerd in renovaties,
verbouwingen en nieuwbouwprojecten

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Application Form

We will contact you within 24 hours.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Laanzichtweg 60 B
  4847SJ Teteringen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 64 253 00 67

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation