CBS RENOVATION

Schilderdiensten voor woningen

Schilderdiensten voor woningen in Nederland

Ons bedrijf voert schilderwerken in meerdere regio’s van het land uit. Dit type dienstverlening is de laatste fase tijdens de renovatie. In de loop van het werk wordt het muuroppervlak geëgaliseerd en het plafond voorbereid voor de afwerking. Wij bieden de service aan het einde van het bouwproces, behalve voor het leggen van parket, linoleum en andere vloerbedekkingen. Deze fase wordt uitgevoerd na de bekleding van muren en stromen.

Stadia van schilderwerken

Voordat met de schilderwerkzaamheden wordt begonnen, moet rekening worden gehouden met en moeten voorbereidingen worden getroffen voor het volgende:

 • De nutsvoorzieningen, elektriciteit en andere bouwkundige en technische werken moeten klaar zijn;
 • Thermische, geluids- en waterdichtingsmaterialen aanbrengen en de voegen onder ramen en deuropeningen afdichten;
 • Raamopeningen beglazen en deuren plaatsen;
 • Controleer of het ventilatiesysteem werkt;
 • Zorg voor gas en water;
 • Elementen voor hang- en sluitwerk installeren;
 • Handhaaf de temperatuur en de vochtigheidsgraad;
 • Installeer thuis gipsplaten of pleister het oppervlak;
 • Radiatoren installeren;
 • Installeer de vensterbanken en bevestig de plinten.

Om aan de laatste fase te beginnen, moet u onze huisschilders alles laten schatten. Na het bespreken van alle voorkeuren van de eigenaar gaan onze professionals verder met de gekozen diensten. Om de woningen in perfecte staat te krijgen, voeren wij het volgende uit:

 • Voorbereiding van het oppervlak door het ontvetten en afstoffen van de muren en het plafond. Het is belangrijk om het oppervlak te ontdoen van alle onzuiverheden die ruwheid en vlekvorming kunnen veroorzaken;
 • Nivellering van de afwerkplamuur. Na het schuren versterkt het materiaal de muur en het oppervlak heeft een egaal wit esthetisch uiterlijk. Als gevolg hiervan zijn muren en plafonds klaar voor het schilderen en behangen;
 • Lijmen en schilderen van muren en plafonds. Ook een verlaagd plafond is mogelijk. Alles volgens de wensen van de klant. Ons team werkt door heel Nederland – in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam.

Tijdens het schilderwerk vraagt onze specialist de huiseigenaar naar de gebruikte materialen en het kleurenschema. We streven ernaar onze klanten tevreden te stellen, zodat het uitgevoerde werk er perfect uitziet.

Voordelen van werken met CBS Renovatie

Ons bedrijf heeft bouwmeesters in dienst met een ruime ervaring in bouw- en herstelwerkzaamheden. Daarom bieden wij garantie op de geleverde diensten. Voordat het werk begint, onderzoekt de bouwmeester het object en onderhandelt met de klant over de kosten van het werk, afhankelijk van de gebruikte materialen.

Wij betrekken kwaliteitsmaterialen tegen lagere prijzen als het budget beperkt is. De kostprijs van het materiaal hangt af van de fabrikanten, wat soms geen invloed heeft op de kwaliteit. Geschilderde muren met goedkope verf hoeven er niet altijd slechter uit te zien dan muren met een dure verf.

Tijdens het schilderen van huizen gebruiken we moderne apparatuur, waardoor we het werk sneller en van hogere kwaliteit kunnen uitvoeren. Om de service te bestellen is het voldoende om contact met ons op te nemen. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de site en dan bellen wij u terug. De bouwmeester komt op het afgesproken tijdstip en zal, indien nodig, een gedetailleerde prijsopgave maken van het uitgevoerde werk en de gekochte materialen. Uw woning wordt bij ons vlekkeloos en comfortabel, want wij geven om elke klant.

0
Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0 +
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Application Form

We will contact you within 24 hours.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Laanzichtweg 60 B
  4847SJ Teteringen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 64 253 00 67

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation