OVER CBS RENOVATION

Wij renoveren elk aspect van een ruimte op een unieke manier

CBS Renovations, The Netherlands Website

Welkom bij CBS Renovation, een aannemer en verbouwer met lokale en internationale ervaring waar u op kunt bouwen.

Onze professionele en klantgerichte werkmethode heeft ons een reputatie opgeleverd van een betrouwbare en solide aannemer op het gebied van nieuwbouw en renovaties. De professionele wortels van de oprichters gaan terug tot 1995.

CBS Renovation beschikt over een team van ervaren en bekwame specialisten die allerhande complexe renovaties en bouwprojecten geheel naar de wensen van de klant zullen volbrengen.

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan renovatie- en bouwdiensten en u kunt ons derhalve voor vrijwel elk project en verzoek benaderen. Onze klanten bieden wij een totaalpakket aan bestaande uit een op maat gemaakt advies en oplossing, een duidelijke en transparante prijsindicatie en een uitermate aandachtige werkuitvoering. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek.

Door regelmatig en intensief contact te onderhouden met onze klanten, met wie de voortgang gedurende het project in detail wordt besproken, zorgen wij ervoor dat er te allen tijde naar de wensen van onze klanten wordt geluisterd en daar ook aan wordt voldaan. Een tevreden klant is onze voornaamste prioriteit.

BOUW VAN EEN UITBOUW

Prachtig ontwerp, efficiënt architecturale oplossing en kwaliteitsconstructie van een uitbouw van uw huis

CBS Renovation biedt u een totaalconcept bestaande uit een ontwerp, bouwkundige ondersteuning, uitvoering en advies gedurende het gehele project. De ruimte van uw woonruimte kan vergroot worden, waardoor deze ruimer, lichter en multifunctioneeler wordt. Ons team van ontwerpers, architecten en bouwers zal er alles aan doen om uw wensen te vertalen naar de realiteit, tegen zeer concurrerende prijzen, met hoge kwaliteit en op tijd.

Onze diensten

Ons bedrijf verzorgt een breed scala aan bouw- en renovatiewerkzaamheden, waaronder een mogelijke uitbouw van uw woning. Het bouwproces begint in de regel met het onderzoeken van uw wensen, waarbij u wordt voorzien van advies over de constructie en het materiaalgebruik. Op basis van de ontvangen en overeengekomen informatie kunnen wij een ontwerp ontwikkelen en indien nodig documenten overleggen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Daarna starten we met de bouw van uw uitbouw en mogelijk verbouw van uw woonhuis.

Ontwerp en omgevingsvergunning aanvragen

We bieden een verscheidenheid aan woning uitbouwenprojecten met een keuze aan dakbedekkingsmaterialen, waaronder een pannendaken, gewalste dakbedekkingsmaterialen en stalen dakpanelen. Afhankelijk van uw wensen zal ons team van ervaren vakmensen u helpen bij het kiezen van de modellen ramen, dakramen en deuren voor uw uitbouw of verbouw, evenals het materiaal voor de vervaardiging ervan (PVC, hout of aluminium). Daarnaast bieden wij u mogelijkheden voor vloeren en vloerverwarming, evenals de afwerking van de buiten- en binnen afwerking. Vergunningen voor de bouw van een uitbouw zijn in bepaalde gevallen niet nodig, maar indien nodig kunnen wij de nodige assistentie verlenen door het maken van bouwkundige tekeningen, het aanvragen en contacteren van de Gemeentelijke instanties.

CBS Renovation work in the Netherlands in cities:

CBS RENOVATION

Uw professionele team

Home 2022 Ru
Olga
Marina
Home 2022 Ru
Mykhailo
Home 2022 Ru
Vasyl
Home 2022 Ru
Dmytro
Home 2022 Ru
Maryna
Home 2022 Ru
Maryna
Home 2022 Ru
Mykhailo
Home 2022 Ru
Mykhailo
Home 2022 Ru
Yurii
Home 2022 Ru
Mykhailo
Home 2022 Ru
Yurii
Home 2022 Ru
Mariana

ONZE DIENSTEN

CBS Renovation is gespecialiseerd in renovaties,
verbouwingen en nieuwbouwprojecten

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

0
Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0 +
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten

Voordelen van samenwerking

Door regelmatig en intensief contact te onderhouden met onze klanten, waarmee in de loop van de werken de voortgang uitvoerig wordt besproken, zorgen wij ervoor dat de wensen van de klant worden gehoord en vervuld. Tevreden klanten gedurende de gehele bouw- of renovatieperiode beschouwen wij als onze belangrijkste prioriteit.

Ons bedrijf heeft een professionele ontwerper in dienst, die samen met de aannemer een meesterwerk creëert. De bouw van gebouwen en reparaties worden uitgevoerd in alle bestaande stijlen. Om te beginnen creëren we een project op papier, en later overgebracht naar 3D-modellering, waardoor klanten in detail elke hoek van het gebouw en het interieur kunnen overwegen.

In het proces van ontwerpen, kunt u aanpassingen maken, die zullen worden gecontroleerd door de aannemer, die zijn vak goed kent. Immers, tijdens de bouw van het gebouw moet niet alleen rekening worden gehouden met de wensen van de klant, maar ook met het technische proces.

Hoe de kosten van de werken te kennen?

Om de voorlopige kosten van de werken te kennen, kunt u een aanvraag achterlaten op de website van het bedrijf, met vermelding van uw gegevens en de aard van de uit te voeren werken. Onze specialist zal contact met u opnemen en een voorlopige schatting maken. De exacte kosten van de dienst kent u pas nadat we de site hebben gecontroleerd. Het is immers mogelijk dat u bijkomende werken nodig hebt voor de versteviging van de muren, de vervanging van ramen, de overlapping van het dak.

Garantie

Om zeker te zijn van de professionaliteit van het bedrijf kunt u de foto’s van onze projecten op onze website bekijken. Voor constructie en reparatie gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige en veilige materialen met een lange levensduur. Onze door de jaren heen verdiende reputatie is belangrijk voor ons. Daarom geven wij garantie op al ons werk.

Voordat we aan de slag gaan, sluiten we altijd een contract af met de opdrachtgever en houden we ons altijd aan de deadlines. Ongeveer de helft van onze opdrachten is voor vaste klanten. Dit komt doordat wij, in tegenstelling tot andere bedrijven, optimale prijzen hanteren en werk van hoge kwaliteit leveren. Ons bedrijf is geïnteresseerd in langdurige samenwerking en biedt een individuele benadering van elke klant.

Hoe een dienst te bestellen

Om de dienst te bestellen, moet u op een handige manier contact met ons opnemen. Onze lokale aannemer komt op het afgesproken tijdstip naar u toe om de installatie te inspecteren. Na het bespreken van alle nuances van constructie en reparatie en het opstellen van een project, gaan we aan de slag. De kosten zijn afhankelijk van de gebruikte materialen, de technische middelen en de complexiteit van het project. We proberen altijd binnen het budget van de klant te blijven, dus we bieden betaalbare mogelijkheden.

Nadat onze burger het werk heeft uitgevoerd, en de klant het accepteert, vindt de calculatie plaats. We werken met rechtspersonen en fysieke personen, dus we geven alle nodige documenten uit.

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

WAT MAAKT ONS BEDRIJF ONDERSCHEIDEND?

Wij leveren ontwerp-, renovatie- en bouwdiensten

Wij voorzien onze klanten van een persoonlijke service via de toegewijde inspanningen van ons ervaren en professionele personeel,
alsmede onze bekwame en geïntegreerde groep aannemers en ontwerpers die allen een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben,
om zo de tevredenheid van onze klant te verzekeren.

CBS RENOVATION IN NEDERLAND

Wij voeren allerhande onderhouds- en reparatietaken uit

Wij hebben de expertise in huis om de waarde van uw woning te waarborgen en zijn trots op het feit dat wij kwaliteitswerk leveren dat keer op keer de verwachtingen van onze klanten overstijgt.

Renovatie-aannemers

Ongeacht of uw woning van buiten onderhouden of van binnen verbeterd moet worden.

Vloerinstallatie

Wij staan garant voor een prachtig resultaat en een eindproduct waar u trots op zult zijn.

Woningrenovaties

Wij zorgen voor meer dan slechts een doe-het-zelfrenovatie.

100% kwaliteitsgarantie

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende klantenservice en het leveren van kwaliteitswerk.

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Application Form

We will contact you within 24 hours.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Laanzichtweg 60 B
  4847SJ Teteringen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation