CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Reparatie en plaatsing van deuren

Reparatie en plaatsing van deuren in Nederland

Na verloop van tijd slijt het materiaal van de deur en kan de deur aanzienlijke schade en defecten oplopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld gebeuren door een onprofessioneel geopend slot, een zwaar “dichtgeslagen” deur, slecht gesmeerde scharnieren, slechte kwaliteit laswerk of een niet-vastgezette pantserplaat. Hiervoor kunt u onze deurinstallateurs in Nederland bellen en zij zullen de reparatie uitvoeren.

Diverse deurreparaties

Een onprofessionele deuropening leidt vaak tot vervanging van de zwaai, de klink of een reparatie, soms een grote, met behulp van laswerk. Ook metaalwerk moet zorgvuldig benaderd worden. Het is niet nodig om het slot met een koevoet open te breken. Daar is speciaal gereedschap voor en voor het plaatsen van deuren kunt u onze installateur inschakelen.

Onze vakmensen doen alles op basis van goede kwaliteit en timing voor de deurreparaties. Het vergt geen grote uitgaven en is financieel voordeliger dan het plaatsen van nieuwe deuren.

Wij repareren alle residentiële en commerciële deursoorten: metalen, houten, plastic, visgraat, garage-, entree- en binnendeuren voor uw huis. Wij hebben voldoende ervaring in deurreparaties door heel Nederland: Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam.

In de regel maken wij gebruik van laswerk bij metalen deuren. We verwijderen de bekleding en herstellen deze, terwijl we de metalen structuur laten zitten. We werken met MDF, kunstleer en andere materialen.

Stel dat u iets anders wilt doen dan repareren, bijvoorbeeld de beveiliging en veiligheid vergroten. In dat geval kunnen we de dikte van het metaal vergroten, de structuur versterken en een mangaanplaat aanbrengen om mechanische en automatische inbraak via de sloten te voorkomen.

De specialist van ons bedrijf zal de kosten van het werk berekenen en een uitstekende service verlenen met garantie op zijn werk. Er is een mogelijkheid om per vierkante meter te rekenen om de prijs voor het volledige resultaat te bepalen. Wij hebben ook andere werken om aan een potentiële klant te tonen:

  • Standaard en niet-standaard ramen: gebogen, driehoekig of trapeziumvormig;
  • Entree en interieur;
  • Kantoorwanden;
  • Wintertuinen;
  • Kunststof en aluminium vitrines;
  • Oprolsystemen;
  • Automatische garage- en industriële deuren.

Wat bieden wij aan?

Na verloop van tijd raakt het ontwerp verouderd en moet vaak de bekleding worden vervangen of een nieuwe deur worden geplaatst. Maar de meeste problemen ontstaan tijdens de werking van de deuren en slechts een klein deel wordt veroorzaakt door het verkeerd openen van de deur. In beide gevallen repareren en vervangen wij indien nodig houten modellen.

Deurspecialisten van ons bedrijf voeren elke klus op zeer korte termijn uit. Ons bedrijf is al jaren op de markt, waardoor we alle moderne technologieën beheersen. Wij houden het evenwicht tussen nieuwe ideeën en bestaande ervaringen, met als doel het bieden van comfort en huiselijkheid, om zo aan de smaak van klanten te voldoen.

Wanneer men bij ons diensten bestelt, kan iedereen zeker zijn van een kwaliteitsresultaat.
Onze ervaren specialisten begeleiden de koper naar de meest geschikte deurinstallatie.

Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

ONZE DIENSTEN

CBS Renovation is gespecialiseerd in renovaties,
verbouwingen en nieuwbouwprojecten

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

    CBS Renovation