CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Bij deze ruime en lichte hoekwoning in het geliefde Hilversum-Zuid, hoeft u enkel uw verhuisdozen uit te pakken en u bent klaar!

Deze sfeervolle woning uit eind jaren ’20 is namelijk recentelijk compleet gerenoveerd. In mei wordt de nieuwe keuken nog verwacht en geplaatst. Dit tot in de puntjes verzorgde huis heeft bovendien een diepe achtertuin, een eigen oprit, een garage en vier slaapkamers.

De woning is gelegen aan een doorgaande weg, de Diependaalselaan. Dankzij deze centrale ligging zijn zowel de mooie Hoorneboegse heide, als ook de gezellige winkelstraat ‘De Gijsbrecht’ op loopafstand. Daarnaast fiets u in zo’n 5 minuten naar het centrum van Hilversum, de internationale school en het NS station.

Hilversum biedt meerdere uitstekende (internationale) scholen en alle mogelijke stadse faciliteiten. Met de auto bent u snel op de A27 richting Utrecht en Almere of op de A1 of N201 richting Amsterdam en Schiphol. Bovendien is er veel natuurschoon rondom: bossen, heide, landgoederen, plassen en poldergebied bieden u uitgebreide mogelijkheden voor recreatie.

Diependaalselaan 173 A

Begane grond:

Entree met portaal. Hal met trap naar de 1e verdieping en meterkast. Toiletruimte met wc en fonteintje. Woonkamer met erker aan de voorzijde van de woning. Grote open woonkeuken met volledig nieuwe keukeninrichting en voorzien van diverse inbouwapparatuur, dubbele deuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping:

Overloop met vaste trap naar de zolder. Badkamer met douche, ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel. Drie in grootte variërende slaapkamers, waarvan één met dubbele deuren naar een groot balkon over de gehele breedte van de woning.

image
image
image
image

Tweede verdieping:

Stahoge zolder. Separate ruimte voor de cv-ketel. Vierde slaapkamer met diverse bergruimten en een dakkapel.

Specialiteiten:

recent compleet gerenoveerd
gloednieuwe en moderne keuken, badkamer en toilet
diepe tuin op het zuiden
eigen oprit met garage
v.v. dubbele beglazing
nabij natuurgebied, winkels en uitvalswegen
oplevering kan snel

Bent u op zoek naar een woning, waar u niets meer aan hoeft te doen en zo in kunt trekken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Woonruimte
136 m²
Categorie
Kavelgrootte
305 m²
Slaapkamers
4
image
image
image
image
image
CBS Renovation