CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Zojuist volledig gerenoveerde TWEE ONDER ÉÉN KAP WONING, gelegen op een heerlijke plek in de populaire woonwijk Soestdijk.

Zojuist (2021) volledig gerenoveerde TWEE ONDER ÉÉN KAP WONING, gelegen op een heerlijke plek in de populaire woonwijk Soestdijk. Er is een oprit voor meerdere auto’s en een vrijstaande GARAGE aanwezig. Dit fraaie huis biedt het comfort van nieuwbouwhuis en de charme van een karakteristiek huis (1995) in één. Woonoppervlakte 140m2, perceeloppervlakte 303m2. Zo te betrekken!

De woning is gelegen op korte afstand van de winkelstraat, scholen, speeltuintje, treinstation en de prachtige Soester Eng. Soest ligt aantrekkelijk t.o.v. uitvalswegen richting Amersfoort – Utrecht – Hilversum en is omgeven door de natuur van de Soester Duinen, het Baarnse Bos en Lage Vuursche.

Talmalaan 32

Begane grond:

Entree/hal, moderne toilet met fontein en verdiepte trapkast. Heerlijk lichte, uitgebouwde woonkamer met open slaande deuren naar de achtertuin. Nieuwe keuken in U-opstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Deur naar bijkeuken met wasmachine aansluiting en tuindeur. Deze ruimte kan eventueel ook gebruikt worden als kantoor aan huis.

Eerste verdieping:

Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de diverse vertrekken. Drie kamers, waarvan twee grote slaapkamers en 1 kleintje welke gebruikt kan worden als babykamer of inloopkast. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft open slaande deuren naar het balkon. Luxe nieuwe badkamer met ligbad,dubbele wastafel, inloopdouche, toilet en vloerverwarming. Heel smaakvol uitgevoerd.

image
image
image

Tweede verdieping:

Via een vaste trap te bereiken overloop met nieuwe CV-opstelling. Door het nieuw geplaatste dakkapel met nokverhoging is er een ruime 4e slaapkamer gecreëerd. Ook heel goed te gebruiken als masterbedroom.

Tuin:

Nieuw aangelegde oprit met grind en grindmatten. Het terras en de bestrating is reeds aangelegd. Beplanting of gazon kunnen nog naar eigen inzicht worden aangebracht.

Bijzonderheden:

Grotendeels voorzien van een nieuwe houten parketvloer
Diverse nieuwe kozijnen met HR++ glas
Geheel geïsoleerd, energielabel C
Nieuwe CV-ketel
Schilderwerk 2021
Nieuwe elektra

Het afwerkingsniveau is tot in detail goed uitgevoerd!

Woonruimte
140 m²
Categorie
Kavelgrootte
303 m²
Slaapkamers
3
image
image
image
image
image
CBS Renovation