CBS Renovation

CBS RENOVATION

Renovatie woningen

CBS Renovation is gespecialiseerd in woning renovatie voor particulieren

Het renoveren van een woning is anders dan een compleet nieuwbouwproject uitvoeren. Het gaat hierbij om het herstellen, uitbreiden of moderniseren van een bestaande woning zodat deze voldoet aan de maatstaven en normen voor moderne huizen. Of het nu gaat om het moderniseren van een woning, het uitbreiden van de woonruimte, of het bruikbaar maken van een woning die door achterstallig onderhoud in vervallen staat is geraakt; ons team heeft de expertise en ervaring om uw woning renovatie uit te voeren. Hierdoor hoeft u niet allerhande losse partijen in te schakelen, maar kunt u voor zowel het design als de uitvoering hiervan op ons rekenen.

Door uw woning te laten renoveren en in verbeterde staat op te laten leveren,
kunt u zowel uw woongemak als de waarde van uw woning doen laten stijgen.

Renovatie Woningen
Renovatie Woningen
Renovatie Woningen

Werkwijze woningrenovatie

Indien u ervoor kiest om uw woning te laten renoveren door CBS Renovation, gaan we volgens een vaste methodiek aan de slag. Via de volgende stappen realiseren we een tijdige dienstverlening die voldoet aan de wensen van onze particuliere klanten:

  • Voorontwerpfase: Wanneer u contact op heeft genomen met ons team, maken we eerst een afspraak om de woning te komen inspecteren. Tijdens deze inspectie wordt een gedetailleerde analyse van de locatie en de aanwezige faciliteiten gemaakt. Ook wordt de beschikbare documentatie van de woning doorgenomen en worden de diverse technische mogelijkheden op een rij gezet en afgewogen. Via geologische onderzoeken beoordeelt onze deskundige de staat van de bodem en de kenmerken van het terrein.
  • Opleveren actieplan: Binnen drie dagen ontwikkelen onze specialisten een actieplan, inclusief een overzicht met de uit te voeren taken en een prijsopgave.
  • Startschot werkzaamheden: Nadat u instemt met het plan en het budget, en het contract is ondertekend, kunnen de werkzaamheden worden gestart.
  • Voorbereidende werkzaamheden: Om de renovatie te kunnen starten, moeten eerst de benodigde bouw- en afwerkingsmaterialen worden besteld en worden afgeleverd op de locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met toonaangevende fabrikanten en dealers, kunnen wij u hierin volledig ontzorgen en de beste bouwmaterialen voor u bestellen tegen uitstekende prijzen. Indien gewenst, kunt u ook zelf de benodigde materialen selecteren en bestellen.
  • Renovatieproject: Zodra het materiaal binnen is, kan de renovatie starten. Ons team werkt zes dagen per week en voert de verbouwing uit volgens moderne milieu-, technische en sanitaire eisen en normen. We proberen u als opdrachtgever gedurende de woningrenovatie zo min mogelijk te belasten. Wel houden we u goed op de hoogte van de voortgang door middel van een continue rapportage.

Lees hier meer over welke stappen worden doorlopen wanneer u besluit uw huis te laten renoveren door ons team.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Voorbeelden woning renovatie projecten

Indien u nog niet zeker weet of CBS Renovation de juiste partij is om uw particuliere renovatieproject te realiseren, kunt u zich laten inspireren door onderstaande projecten die we voor andere opdrachtgevers hebben gerealiseerd:

Op welke punten een woning laten renoveren?

Een woningrenovatie kan worden uitgevoerd om een woning op verschillende punten te verbeteren. Zo kan de structuur van de woning worden aangepast, kunnen technische systemen worden toegevoegd of technische apparatuur worden geplaatst. Mogelijke werkzaamheden die we gedurende woning renovatie uitvoeren:

  • Aanpassen van het dak, de fundering of de gevel;
  • Verdiepingen toevoegen of de hoogte van verdiepingen aanpassen;
  • Ruimtes toevoegen of juist samenvoegen;
  • De plaatsing en positie van muren, scheidingswanden, trappen, deur- en raamopeningen wijzigen. Ook kunnen we zorg dragen voor het vernieuwen van de elektra, het leidingwerk, en de benodigde decoratieve finishing touch.

Over CBS Renovation

Wij zijn CBS Renovation; een aannemer en verbouwer met een persoonlijke touch. De professionele wortels van de oprichters gaan terug tot 1995 en we hebben zowel lokale als internationale ervaring waar u op kunt bouwen. Ons team werkt hard (6 dagen per week), en bestaat uit ervaren en bekwame specialisten die allerhande complexe renovaties en bouwprojecten kunnen volbrengen. Bovendien hanteren we een individuele benadering van elke klant en elk object.

De meeste van onze projecten vinden plaats in en rondom het gooi:
Aannemer Hilversum | Aannemer Laren | Aannemer Bussum | Aannemer Naarden | Aannemer Blaricum | Aannemer Eemnes

Onze kernwaarden:

Bent u op zoek naar een aannemer? Bekijk dan onze pagina’s voor opdrachtgevers:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.