CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Interieurarchitect

Interieurarchitect in Nederland

Ons bedrijf helpt u bij het creëren van een uniek interieur bij u thuis. Wij houden rekening met uw smaak en levensstijl. De binnenhuisarchitect zal de indeling zorgvuldig bestuderen en verschillende ontwerpen voorstellen. We werken met verschillende soorten projecten die we snel en op de afgesproken tijd tot leven brengen. Onze professionals hebben veel ervaring en garanderen de kwaliteit van het geleverde werk. We gebruiken alleen veilige en moderne materialen voor interieurdecoratie. U kunt online of telefonisch interieurarchitectuur bestellen.

Onze werkwijze

Onze specialist heeft een open gesprek met de klant om interesses, levensstijl en financiële mogelijkheden te ontdekken. De prijs is immers afhankelijk van de complexiteit van het project en de materiaalkosten.

De tweede stap bij het inrichten van een woning of commercieel gebouw is het ontwerpen van het project. Onze binnenhuisarchitect luistert naar de wensen van de klant en ontwikkelt een ontwerp voor de gewenste stijl, passend bij het meubilair en de ruimte. Zodra het project is overeengekomen, gaan de klant en de binnenschilders aan de slag.

We geven klanten wat ze nodig hebben

Ons bedrijf biedt interieurontwerpdiensten aan in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam. Om het project uit te voeren gebruiken binnenschilders moderne computertechnologie en programma’s om een 3D-ontwerp van uw toekomstige kamer te maken. De klant kan het interieur visualiseren en inschatten en wijzigingen aanbrengen. Het werk begint pas na 100% goedkeuring van het ontwikkelde ontwerp.

U kunt het interieur bepalen en het werk van onze ontwerpers inschatten in de catalogus op onze website. Hier vindt u foto’s van interieurs in verschillende stijlen:

 • Minimalisme
 • Hightech
 • Modern
 • Barok
 • Klassiek
 • Provence
 • Empire
 • Amerikaans
 • Scandinavisch
 • Ethno
 • Grunge
 • Popart en andere interieurstijlen

Wij adviseren het gebruik van hout, dat in verschillende stijlen stijlvol oogt en het interieur een unieke charme bezorgt.

We ontwikkelen snel een kamerontwerp voor één kamer, maar ook voor het hele huis. Elke kamer kan een andere stijl hebben. Alles hangt af van uw voorkeuren. We besteden bijzondere aandacht aan decoratieve elementen die een unieke sfeer creëren en de juiste accenten leggen.

Zodra we klaar zijn met de gewenste reparatie en de klant het werk accepteert, doet hij de betaling. Ons interieurbedrijf biedt een garantie voor de diensten die we leveren. Aanvragen voor diensten worden 24 uur per dag online geaccepteerd.

Waarom diensten bij ons bestellen?

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw interieur? Wij helpen u een comfortabele sfeer te creëren. Uw huis zal er ruim en comfortabel uitzien. Hier zult u uw gasten verwelkomen en hen verrassen met de schoonheid van het interieur en de goede smaak.

Onze bouwmeesters zijn eerlijk en verantwoordelijk. U kunt diensten bestellen op een turnkey basis of persoonlijk toezicht houden op het werkproces. Wij werken voor de klant en verbeteren voortdurend de service.

Onze interieurarchitect heeft ruime ervaring en een passende opleiding. Hij verbetert voortdurend zijn kwalificaties, waardoor wij moderne en creatieve ontwerpprojecten kunnen aanbieden. De positieve feedback van onze klanten bevestigt de betrouwbaarheid van ons bedrijf.

Het is voldoende om een eenvoudig formulier op de website in te vullen of contact met ons op te nemen op een manier die voor u schikt om onze diensten te bestellen. Wij zullen een afspraak maken en de kosten van het project bespreken volgens de wensen van de klant.

Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

ONZE DIENSTEN

CBS Renovation is gespecialiseerd in renovaties,
verbouwingen en nieuwbouwprojecten

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation