CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Laminaat leggen

Laminaat leggen in Nederland

Laminaatvloeren passen elegant bij het interieur van een kamer. Ze hebben een breed scala aan kleuren, die verschillende soorten hout imiteren. Zo’n coating heeft een goede slijtvastheid en een mooie uitstraling. De kosten van laminaat zijn afhankelijk van de kenmerken. Vochtbestendige typen die bestand zijn tegen zware belasting zullen meer kosten. Kies daarom, om geld te besparen, voor elke kamer afzonderlijk een dekking. Neem alleen contact op met professionals, om ervoor te zorgen dat de installatie van laminaatvloeren vreugde brengt. Ons bedrijf heeft specialisten in dienst die ervaring hebben in het installeren van vloeren van verschillende materialen. Wij voeren het werk uit op de afgesproken tijd, zorgen voor kwaliteit en bieden u garantie.

Wij leveren diensten in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen. De gemiddelde kosten voor het leggen van laminaat kunt u altijd opvragen.

Stappen bij de plaatsing van laminaatvloeren

Het leggen van laminaat vereist vaardigheid, geduld en nauwkeurigheid. Als u niet weet hoe u een laminaatvloer moet leggen, kunt u het beter niet doen. Voor de plaatsing moet u de oppervlakte van de ruimte, de belasting en de luchtvochtigheid inschatten. De badkamer, de kelder en de keuken hebben bijvoorbeeld een hoge luchtvochtigheid, zodat u misschien vochtbestendig laminaat nodig heeft. De kosten hiervan zijn hoger dan gemiddeld. En voor de vloer van de slaapkamer is het aan te raden te kiezen voor bestendigheid tegen zware belasting, aangezien een commode en een bed veel gewicht hebben. De gang heeft laminaat nodig dat bestand is tegen mechanische schade, omdat in deze ruimte schoenen zullen worden gelegd waardoor de grond kan worden bekrast. Op het eerste gezicht lijkt het leggen van een laminaatvloer eenvoudig en gemakkelijk, maar dat is niet zo. De installatie bestaat uit verschillende stappen:

 • Verwijder de oude, slechte laag. Dit geldt voor houten vloeren. Is er sprake van verrotting, dan worden de platen verwijderd. We leggen een laminaatvloer op de planken als de grond in goede staat is;
 • Op het oppervlak monteren we de USB met de verplichte onderlaag die de planken beschermt tegen vocht;
 • De hoeveelheid laminaat per vierkante meter wordt nauwkeurig berekend voor het leggen van een laminaatvloer;
 • De specialist legt de laminaatvloer in een vaste volgorde. Elke plank heeft een slot, dat ook bevestigd wordt;
 • Na het werk voeren we een visuele inspectie uit op gebreken en als we die vinden, elimineren we ze.

De prijs van de service hangt af van het uitgevoerde werk en de oppervlakte van de kamer. Onze managers kunnen u vertellen hoeveel het kost om laminaat te leggen. De exacte prijs zal echter door een expert worden bekendgemaakt na beoordeling van het pand.

Waarom moet u contact opnemen met CBS Renovatie

Als u zich tot ons wendt, krijgt u een goede service. Wij houden het leggen van laminaat op het hoogste niveau. Specialisten helpen u het benodigde materiaal te kiezen op basis van uw wensen. Wij houden rekening met uw budget en de kenmerken van de kamer. Ons renovatiebedrijf is al lang op de markt en ontvangt positieve feedback van klanten. Onze professionals weten hoe ze laminaat moeten leggen, ongeacht de bijzonderheden van de oude laag.

Bij ons kunt u diensten op turnkey basis aanvragen. Wij garanderen de integriteit en eerlijkheid van onze medewerkers. Wij kunnen laminaatvloeren leggen in oude en nieuwe gebouwen, commerciële en residentiële. Ons doel is om klanttevredenheid te bereiken door middel van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij accepteren 24/7 bestellingen via de site, ook kunt u gebruikmaken van het feedbackformulier.

Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

ONZE DIENSTEN

CBS Renovation is gespecialiseerd in renovaties,
verbouwingen en nieuwbouwprojecten

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation