CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Renovatie van stucwerk

Renovatie van stucwerk in Nederland

Ons bedrijf voert reparatiewerkzaamheden uit van elk type complexiteit. Stucwerk is tegenwoordig in trek bij onze klanten, omdat het onregelmatigheden in het oppervlak verbergt en het kamerontwerp expressiever maakt.

Het aanbrengen en overspuiten van stucwerk vereist vaardigheid, dus professionals voeren het werk uit. Dankzij de afwerking kan het plafond lager of hoger worden gemaakt en kunnen ongelijke hoeken, voegen en scheuren die niet in harmonie zijn met openingen en muren worden verborgen. Stucwerk uitvoeren aan de binnenwanden en andere diensten zijn beschikbaar in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Den Haag, Rotterdam, Breda en Eindhoven.

Stucco decoratie voor het interieur

De afwerking met stucwerk van de binnenmuren versiert woningen, waardoor er een 3D-effect ontstaat. Het trekt onmiddellijk de aandacht en maakt het interieur majestueus. Het aanbrengen van de ornamenten gebeurt met gips. Een stukadoor met de juiste ervaring voert het werk uit en er wordt garantie gegeven op het volledige werk. De elementen van gips kunnen verschillende vormen en tinten hebben door het gebruik van verschillende vormen en kleuren. Stucco van de binnenmuren is uniek omdat het altijd elke gewenste tint kan geven wanneer u de binnenruimte verandert. Hiervoor schildert u het element opnieuw in de gewenste kleur.

Onze bouwmeesters in stucwerk gebruiken lijstwerk om leidingen, ventilatiesystemen en andere onnauwkeurigheden in het interieur te verbergen. Ze gebruiken de afwerking voor het decor van plafondlampen om een comfortabel licht te verspreiden.

Stucco gips dient langer door zijn duurzaamheid en weerstand tegen mechanische schade en vocht. Bouwmeesters gebruiken de afwerking in elke kamer; het ziet er elegant uit in het kantoor, de kinderkamer, de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en andere kamers. U kunt het interieurontwerp bekijken op de website van ons renovatiebedrijf. Als u niet kunt beslissen over het ontwerp, zullen onze stucwerkinstallatie-experts kiezen voor de stijl passend bij uw interieur en financiële mogelijkheden.

Productie en installatie van stucwerk

Voordat we beginnen met het werk zal onze specialist de woning bezoeken ter inspectie. Voor hoogwaardig werk aan de staat van het pand zal het eerst moeten worden beoordeeld. Plafonds en muren moeten worden onderzocht op schade. Voordat we beginnen met het werk worden alle onvolkomenheden op de oppervlakken verwijderd, zodat het stucwerk en decoratiemetselwerk er perfect uitzien. Het proces wordt uitgevoerd in verschillende fasen:

 • Creatie van de opmaak. De bouwmeester maakt een tekening en maakt een mal voor het stucwerk;
 • De ontwerper maakt een schets van het project die het uiterlijk van de kamer met stucwerk en decoratiemetselwerk laat zien. Voor het egaliseren van het oppervlak voor stucwerk wordt hoogwaardige stucpleister gebruikt;
 • Er wordt een maquette gemaakt. De elementen worden gemaakt volgens de schets en de schatting, met vermelding van de kosten van diensten en materialen. Stucwerk van de binnenmuren: de specialist giet het detail in klei of plasticine en maakt van de overgang een mal waar dit detail in gaat. Het gegoten deel wordt gepolijst om onregelmatigheden te verwijderen;
 • Replicatie en gieten. Met behulp van een mal maakt de meester het gewenste aantal elementen volgens de schets, met behulp van een mal voor massaproductie;
 • Stucco installatie. De afwerking bestaat uit reeds gemaakte onderdelen. Het decor wordt op elk oppervlak aangebracht dat vooraf met een borstel of spuit is bevochtigd. Het element wordt ingesneden om goed te houden. Na het aanbrengen van het stucwerk worden de naden afgedicht met een speciale voegmortel. Vervolgens wordt, voordat het detail wordt geschilderd, het voegwerk aangebracht.

Onze specialisten gebruiken het voor het afwerken en repareren van pleisterwerk, wat de kwaliteit van het werk verbetert en de levensduur van het decor verlengt.

Hoe een bestelling bij CBS te plaatsen?

Heeft u stucwerk en pleisterwerk nodig om thuis een exclusief interieur te creëren? Maak dan gebruik van de diensten van ons renovatiebedrijf. Wij voeren de werkzaamheden uit volgens een vastgesteld tijdschema en op tijd. Opdrachten voor het verrichten van diensten worden aangenomen via onze website en de telefoonnummers die vermeld staan bij de contactgegevens. Ook kunt u contact met ons opnemen via de e-mail.

Als u met ons samenwerkt, krijgt u kwaliteitsdiensten tegen betaalbare prijzen. Wij hebben gerenommeerde medewerkers in dienst, zodat u veilig stucwerkdecoratie en andere soorten reparatiewerk op turnkey basis kunt aanvragen.

De kosten van het werk worden individueel berekend voor elke klant. Deze hangen af van de complexiteit van het ornament, de gebruikte materialen en de oppervlakte van de kamer.

Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation