CBS Renovation

CBS RENOVATION

Over Ons

Renovatie oplossingen voor uw woning in Nederland

CBS Renovatie is een vertrouwde aannemer en renovatiebedrijf met een schat aan lokale en internationale ervaring. Onze moderne aanpak en klantgerichte filosofie hebben ons een solide reputatie in de sector opgeleverd. Met wortels die teruggaan tot 1995, brengen onze oprichters een schat aan expertise in elk project.

Innovative Renovations beschikt over een team van zeer ervaren en gekwalificeerde professionals die goed zijn uitgerust om zelfs de meest complexe renovatie- en bouwprojecten aan te pakken. We zijn trots op ons vermogen om uitstekende resultaten te leveren voor onze gewaardeerde klanten.

We bieden een uitgebreide reeks renovatie- en bouwdiensten, waaronder:

  • Het uitvoeren van demontage- en installatiewerkzaamheden.
  • Installeren van vloerverwarming.
  • Timmerwerk.
  • Installeren van sanitair.
  • Uitvoeren van communicatie.
  • Uitbreiding van de leefruimte.

Of je nu reparaties nodig hebt voor je huis of appartement, wij zorgen ervoor. Ons ontwerp- en bouwbedrijf biedt persoonlijk advies, transparante prijzen en een nauwgezette uitvoering van elk project. We geven prioriteit aan het leveren van werk van topkwaliteit binnen een redelijke termijn.
Met onze renovatieservice kun je je huis in onze bekwame handen achterlaten en terugkeren naar een compleet getransformeerde ruimte. We werken nauw met je samen om een ontwerp te maken dat jouw voorkeuren weerspiegelt en jouw visie tot leven brengt. Onze aannemers garanderen een strenge kwaliteitscontrole tijdens het hele proces.
We zijn gespecialiseerd in het restaureren van oude gebouwen, waarbij we ze nauwgezet hun oorspronkelijke pracht en praal teruggeven. Dit geldt met name voor historisch belangrijke gebouwen. Geen bouwuitdaging is te complex voor ons team.
Voordat we aan de slag gaan, voeren we grondige bodemonderzoeken uit om problemen met de zetting van gebouwen te voorkomen. Geologische beoordelingen zijn verplicht om de veiligheid van de bewoners van het gebouw op de lange termijn te garanderen.
Kies voor CBS Renovatie voor een transformatie die uw verwachtingen overtreft. Laat ons uw ruimte nieuw leven inblazen met onze unieke renovatieoplossingen.

CBS Renovation is werkzaam in de volgende steden:

Grote projecten
0 +
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geรฏnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.