CBS Renovation

CBS RENOVATION

Installatie van vloerverwarming

Installatie van vloerverwarming in Nederland

Het vloerverwarmingssysteem is tegenwoordig populair, omdat het comfort verhoogt en de ruimte warm houdt. Onze aannemers van vloerverwarming helpen u met het bepalen van de benodigde materialen en voeren de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip uit. Ons bedrijf levert de diensten voor de installatie van vloerverwarming in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam. De kosten zijn afhankelijk van het legoppervlak.

Voordelen van vloerverwarming

Door warme vloeren in uw woning te leggen bespaart u allereerst uw budget op de energierekening. De vloeren:

 • Helpen de warmte gelijkmatig te verdelen;
 • Zijn veilig in gebruik;
 • Zien er esthetisch aantrekkelijk uit;
 • Verminderen de kosten van het verwarmen van een kamer tot 50%;
 • Creëren een gevoel van comfort, vooral in de badkamer.

De levensduur van elektrische vloerverwarming is lang. Dus als u eenmaal geld uitgeeft aan de installatie ervan, zult u lang van de warmte kunnen genieten. De vloerverwarming werkt met behulp van een sensor. Zelfs op de maximale stand zal deze uw voeten niet verbranden, maar alleen aangenaam genot geven.

Bent u geïnteresseerd in vloerverwarmingssystemen? Neem dan contact met ons op. Onze specialist zal exact het aantal meters berekenen en u helpen de radiator te kiezen op basis van de complexiteit van de ruimte en het type vloerbedekking. Wij installeren ook vloerverwarming onder tegels, laminaat en andere bekledingen.

Wat omvat onze service?

Als u een verwarmingsvloer nodig heeft, staan onze vakmensen voor u klaar. We hebben ingenieurs met veel ervaring, voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk en bieden een garantie. De lijst van diensten bestaat uit:

 • Oproep van een vakman om de ruimte waar u het systeem wilt installeren te inspecteren;
 • Voorbereidende werkzaamheden om het oppervlak uit te lijnen voor elektrische matten;
 • Bedrading en installatie van matten;
 • Isolatie van de verwarmingselementen;
 • Controle van het systeem op goede werking;
 • Installatie van de hoofdvloerbedekking.

Ons bedrijf voert tegen lage tarieven de installatie van vloerverwarming in Nederland uit. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kamer, de complexiteit van het ontwerp en de toekomst van de vloerbedekking. Als u een warme vloer onder hardhout legt, zal de isolatie anders zijn dan onder een keramische tegelvloer. Dit heeft te maken met de mate van brandwerendheid van de vloerbedekking.

Waarom moet u gebruikmaken van onze diensten?

Wanneer u vloerverwarming bij ons bedrijf bestelt, krijgt u kwaliteitsdiensten tegen een aantrekkelijke prijs. Een expert zal altijd de toestand van de kamer evalueren en de beste aanpak voorstellen op basis van het budget van de klant. We leveren een kwalitatief goed eindresultaat, vandaar dat alleen professionals elektrische vloerverwarming installeren.

Na het voltooien van de werkzaamheden komt onze expert langs voor een verplichte evaluatie van het rendement en de veiligheid van het systeem. Voor ons is het essentieel dat de elektrische vloerverwarming voldoet aan de wens van de klant. U kunt gemakkelijk een vloerverwarmingssysteem bestellen door contact met ons op te nemen of een aanvraag achter te laten op onze website.

Op verzoek van de klant verstrekken wij altijd een prijslijst met de geschatte kosten van de diensten, die kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van het werk en het gebruikte materiaal. Alleen een expert kan de kosten voor de installatie van vloerverwarming voor uw ruimte nauwkeurig inschatten na onderzoek van de ruimte.

Grote projecten
0 +
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.