CBS Renovation

CBS RENOVATION

Ons Team

Ons getalenteerde en toegewijde team van professionals is de drijvende kracht achter ons succes in de Nederlandse bouw- en renovatiesector. Met een schat aan ervaring en een passie voor uitmuntendheid zetten we ons in voor het leveren van uitzonderlijke resultaten voor elk project.

Ons leiderschapsteam zorgt ervoor dat elk bouw- en renovatieproject in Nederland volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd, terwijl onze creatieve ontwerpexperts de visie van onze klanten tot leven brengen. Ons vakkundige bouwteam, waaronder timmerlieden, elektriciens, loodgieters en metselaars, voert projecten uit van elke omvang en complexiteit op de hele Nederlandse markt. Onze projectmanagers coördineren alle aspecten van het werk en zorgen ervoor dat elk project in Nederland op tijd, binnen het budget en naar tevredenheid van onze klanten wordt afgerond.

Wij geloven dat een uitzonderlijke klantenservice de sleutel is tot het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten in Nederland. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om ondersteuning te bieden tijdens het gehele proces en tegemoet te komen aan de unieke behoeften van de Nederlandse markt.

Elk lid van het CBS Renovatie team is toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van kwaliteit en professionaliteit in de Nederlandse bouw en renovatie industrie. Wij zijn trots op ons werk en helpen onze Nederlandse klanten met passie om hun ruimtes om te toveren tot de woningen of bedrijven van hun dromen. Wanneer u kiest voor CBS Renovatie voor uw bouw- of renovatiewerkzaamheden in Nederland, kunt u erop vertrouwen dat u werkt met een team van bekwame en toegewijde professionals die zich inzetten voor uw succes.

Home 2022 Ru
Olga
Bert Oostra - Designer
Bert
Home 2022 Ru
Mariana
Home 2022 Ru
Vasyl
Home 2022 Ru
Dmytro
Home 2022 Ru
Maryna
Home 2022 Ru
Mykhailo
Home 2022 Ru
Yurii
Home 2022 Ru
Mykhailo
Home 2022 Ru
Yurii
Home
Ivan
Home 2022 Ru
Maryna

CBS Renovation is werkzaam in de volgende steden:

Grote projecten
0 +
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.