CBS Renovation

CBS RENOVATION

Buitenschilderwerk van het huis

Buitenschilderwerk van het huis in Nederland

Het uiterlijk van de gevel geeft de goede smaak en netheid van de eigenaars aan. Daarom is het beter om de gevels goed te schilderen, zorgvuldig de kleur te kiezen en het oppervlak voor te bereiden. Onze buitenhuisschilders zullen de meest ingewikkelde taak snel afhandelen, omdat ze veel ervaring hebben op dit gebied.

Diensten worden geleverd in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Den Haag, Rotterdam, Breda en Eindhoven tegen betaalbare kosten. Voor het bestellen van een renovatiedienst kunt u ons bedrijf bellen met het exacte adres van het object. Onze schilderaannemer zal u een offerte bezorgen en een passende oplossing bieden op basis van uw budget en de staat van het oppervlak van het gebouw.

Proces van het schilderen van een gebouw

Een huis opnieuw schilderen is op het eerste gezicht niet moeilijk. Maar er zijn enkele valkuilen waarover de specialist u zal inlichten. Onze buitenschilderdiensten omvatten het hele proces, van de voorbereiding van het gebouw tot het schilderen ervan. Voor ons maakt het niet uit of het om residentiële of commerciële objecten gaat. Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te stellen met het geleverde werk. In dit geval wordt er een garantie gegeven voor alle geleverde diensten.

Het proces van buitenschilderwerk bestaat uit de volgende stappen:

  • Voorbereiding van de gevel. Onze aannemers maken de structuur vlak, verwijderen de oude kleur en vullen de scheuren. Als het huis moet worden geïsoleerd, met toestemming van de eigenaar, zullen we dat doen;
  • Buitenschilderwerk is niet mogelijk zonder primer. Deze wordt op het voorbereide oppervlak aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het materiaal de verflaag goed opneemt. Het zal gelijkmatig liggen en de hoeveelheid materiaalverbruik zal minimaal zijn, waardoor de klant bespaart op zijn budget;
  • Om uw buitenhuis opnieuw te schilderen, gebruiken we moderne apparatuur die vloeistof in een dunne laag spuit.

Voor de werkzaamheden gebruiken we materialen van bekende fabrikanten, waarvan de kwaliteit is beproefd. Als het object meerdere verdiepingen heeft, maken de buitenschilders in Nederland gebruik van steigers. Onze materialen zijn bestand tegen temperatuurschommelingen en voor het schilderen wordt neerslag gebruikt. Dit is essentieel omdat er kleuren zijn die snel verbranden in de zon. Met dit feit wordt rekening gehouden. We kunnen het schilderwerk realiseren in twee, drie of meer kleurtinten voor buitengewone persoonlijke voorkeuren. Onze ontwerpers zullen u helpen een kleurenschema te kiezen voor het schilderen van een gebouw, rekening houdend met het landschap en de omgeving. Het hangt allemaal af van uw mogelijkheden en wensen.

We gebruiken de volgende verf voor de gevel:

  • Verf op basis van PVA. Het materiaal is niet duur en zeer geschikt voor de budgetoptie. Het is echter onvoldoende bestand tegen neerslag, dus het wordt zelden gebruikt. Buitenschilderwerk wordt meestal gedaan om een te koop staande woning snel een verzorgd uiterlijk te geven;
  • Butadieen Styreen. Dit heeft een goed waterdicht effect, maar sommige tinten kunnen vervagen bij blootstelling aan uv-straling;
  • Acrylverven hebben goede prestatiegegevens, maar zijn veel duurder dan de bovengenoemde. Het is niet voor elke klant betaalbaar. Het dient als coating voor 10-15 jaar. Het dekt de kosten van het opnieuw schilderen van het gebouw.

Als u buitenschilderwerk nodig heeft, verspil dan niet uw tijd. Wij zullen alles voor u doen. Als u immers geen expert bent in het schilderen van buitengebouwen, kan de kleur mogelijk niet vlak liggen, wat de gevel zou ontsieren.

Onze garantie

Wij hebben gespecialiseerde vakmensen in dienst. Het werk wordt stipt binnen de gestelde tijd uitgevoerd. Opdrachtgevers betalen voor het resultaat. Onze buitenhuisschilderdiensten in Nederland verzorgen lokale reparaties wanneer alleen het deel van de gevel moet worden bewerkt. Wij passen de kleur aan en renoveren het gebouw. De prijzen voor huisschilderdiensten hebben een gemiddeld bereik, zodat ze toegankelijk zijn voor verschillende categorieën klanten. De kosten van het werk hangen af van de complexiteit van het project en de prijs van de materialen. Huisschilderwerkschatting verloopt voor elke klant individueel.

Het schilderen van een huis in Nederland vereist speciale kennis en ervaring. U krijgt een mooie en harmonieuze gevel als u bij ons aanklopt. Het zal zijn aantrekkelijkheid voor vele jaren behouden. Weeg de voor- en nadelen af om contact met ons op te nemen en u zult zien dat het beter is een beroep te doen op het werk van professionals dan uw tijd te verspillen, die u ook aan uw gezin kunt besteden.

Grote projecten
0 +
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Application Form

We will contact you within 24 hours.