CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Tegelzetten

Tegelzetten in Nederland

Tegelwerk in Nederland vereist speciale kennis en vaardigheden. Als de tegels niet goed worden gelegd, dan zullen ze na verloop van tijd barsten en afvallen. Het zal het uiterlijk van het huis verslechteren. U moet het nodige materiaal kiezen om de gewenste gevelwanden te krijgen. De benodigde tegels moeten overeenkomen met de deuren en ramen; de keuken zal er stijlvol uitzien. Een lichtgekleurde tegel vergroot de ruimte en is ideaal voor kleine kamers. Donkere en contrasterende tinten zijn beter voor grote kamers. Om een uniek interieur van appartementen te krijgen, kunt u versieren met tegels van verschillende grootte.

Ons team bestaat uit professionals. Daarom wordt er een garantie gegeven voor de uitgevoerde diensten. Dit bevestigt ook de kwaliteit van het werk.

Legproces

Het plaatsen van tegels wordt in verschillende fasen uitgevoerd:

 1. Voordat het werk begint, wordt de beoordeling van het object uitgevoerd en worden de geschatte kosten van de dienst bepaald.
 2. De muur wordt zorgvuldig voorbereid. Oude tegels en behang worden verwijderd, de scheuren worden gedicht en het oppervlak wordt gladgestreken.
 3. Een voorlopige lay-out van het patroon wordt gemaakt.
 4. Met behulp van cement dat op het oppervlak wordt aangebracht, begint de vakman voor tegelwerk tegels te leggen, waarbij hij zorgvuldig het patroon kiest en zich houdt aan de noodzakelijke afstand tussen de elementen.
 5. 24 uur na het leggen van de tegel voert de tegelzetter het voegen van de voegen uit. Afhankelijk van het gewenste effect wordt een van kleur veranderend pigment aan het voegmiddel toegevoegd; in plaats van de gebruikelijke grijze voeg krijg je wit, zilver, blauw, goud of andere tinten voegsel.
 6. De tegelwerkaannemer controleert het uitgevoerde werk met de klant op gebreken. Als alles goed is, worden de nodige documenten opgesteld voor de betaling.

Maatwerktegelinstallatie wordt turnkey gedaan om een uniek ontwerp te maken. De kosten van een dergelijk project worden individueel bepaald. Het hangt af van de complexiteit van het werk en de grootte van het gebied van het leggen van de tegels.

De kosten van het leggen van tegels

Klanten kunnen de kosten van tegelwerk bij benadering berekenen. Zij kunnen een ingebouwde calculator op de website gebruiken of ze krijgen een exactere berekening door ons bedrijf te bellen. Op verzoek van de klant leveren wij ook een prijslijst voor alle soorten tegelwerk. De specialist houdt tijdens het verloop van de werkzaamheden rekening met de kubus van het oppervlak voor betegeling, de kwaliteit en de verscheidenheid van de tegel, de complexiteit van het patroon en de vloer.

Het bedrijf biedt goede kortingen voor vaste klanten en grote opdrachten. Prijzen worden individueel berekend voor elk object.

Waarom is het beter om een beroep te doen op professionals?

Onze specialisten op het gebied van wandtegels hebben de juiste opleiding en ervaring in het werken met tegels van verschillende texturen en soorten, zodat ze het werk snel en op tijd uitvoeren. Wij werken samen met bedrijven en particulieren, leveren diensten op een turnkey basis en voeren de vervanging van tegels uit, in overleg met de klant. De service is beschikbaar in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam.

Wij zijn loyaal aan elke klant, dus we proberen aan al hun wensen te voldoen en het niveau van de service voortdurend te verbeteren.

Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation