CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Aannemer utiliteitsbouw

CBS Renovation werkt graag aan het realiseren van uw vastgoed-concepten op het gebied van utiliteitsbouw. In samenwerking met ervaren architecten en constructeurs maken wij uw plannen uitvoerbaar. Een goed gebouw moet altijd ook een fijne werkplek zijn. Als utiliteitsbouw aannemer is het onze passie om dit mogelijk te maken. Door de jarenlange ervaring van verschillende specialisten te combineren, kunnen wij ook de pijn- en knelpunten voorkomen om later onprettige verrassingen te voorkomen.

In de meeste gevallen is een utiliteitsbouw project grootschaliger dan de reguliere woningbouw. Verschillende onderaannemers zijn betrokken bij het realiseren van het bouwproject. Goede planning en het op elkaar afstemmen van werkzaamheden is daarom essentieel om een gedegen resultaat te bereiken. Vanuit onze ervaring als utiliteitsbouw aannemer, kennen we het klappen van de zweep en zijn we in staat om de uitdagingen van elke fase in het proces te beheersen. We nemen het realiseren van het project volledig uit uw handen.

Utiliteitsbouw Aannemer
Utiliteitsbouw Aannemer

Voorbeelden utiliteitsbouw

Twijfelt u of CBS Renovation de utiliteitsbouw aannemer is die u nodig heeft? Bij ons ervaren team bent u aan het juiste adres als u de volgende utiliteitsbouw wilt realiseren:

 • Kantoren
 • Opslagruimtes
 • Winkels
 • Garages
 • Sportkantines en meer

Indien u op zoek bent naar een ervaren bouwbedrijf in de utiliteit neem dan contact met ons op via contact@cbsrenovation.nl of +31 76 369 05 94.

Utiliteitsbouw Aannemer
Utiliteitsbouw Aannemer

CBS Renovation: utiliteitsbouw en meer

Bent u niet zozeer op zoek naar een aannemer voor utiliteitsbouw, maar naar een andersoortige aannemer? Bekijk dan ook onze andere expertisegebieden, en kom meer te weten over wat ons team voor u kan betekenen:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation