CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION Werkproces

We gaan als volgt te werk

1. U belt ons op een tijdstip naar keuze om uw wensen te bespreken.

2. U maakt een afspraak met een van onze experts voor bezichtiging van uw woning op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

3. Onze deskundige bezichtigt uw woning, verricht de nodige metingen, bepaalt welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden rekening houdend met al uw wensen en geeft een inschatting van de kosten en duur van deze werkzaamheden. Ook beantwoordt hij al uw vragen over nieuwbouw of renovatie. De deskundige geeft u advies, helpt u bij het maken van de beste keuze en laat u kennismaken met onze eigen ideeën over nieuwbouw of renovatie.

4. Binnen drie dagen ontvangt u van ons een offerte met een kostenoverzicht van de verbouwing en benodigde materialen en een schatting van de duur van de werkzaamheden.

5. Na acceptatie van de offerte starten wij met de voorbereidingen voor uitvoering.

6. Hierna worden bouwmaterialen gekocht. De aanschaf van bouwmaterialen is erg belangrijk, laat het daarom beter over aan de experts van CBS Renovaties. Zij hebben de nodige kennis op dit gebied. Inkoop gebeurt bij onze betrouwbare leveranciers met een goede naam in de bouwmaterialenmarkt. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het transport van de bouwmaterialen.

7. Indien gewenst kunt u de bouwmaterialen ook zelfstandig inkopen. Onze experts adviseren u te allen tijde en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

8. In de loop der jaren hebben we diverse duurzame contacten opgebouwd met leveranciers waardoor we veel materialen tegen lagere prijzen kunnen verkrijgen. Daarnaast werken we samen met een bedrijf dat voor ons ramen, spiegels, douchecabines etc. maakt tegen aantrekkelijke prijzen.

9. Vervolgens wordt het gehele bouw- of verbouwtraject op maat gemaakt, in samenwerking met de opdrachtgever en rekening houdend met zijn wensen en belangen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid van het geleverde werk.

Grote projecten
0 +
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

ONZE DIENSTEN

CBS Renovation is gespecialiseerd in renovaties,
verbouwingen en nieuwbouwprojecten

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

    CBS Renovation