CBS Renovation

CBS RENOVATION

Dé Aannemer van regio Soest

CBS Renovation – voor uw bouwproject in Soest

Nieuwbouw WoningenSoest is een verborgen parel in Nederland, die een rijke mix van natuur, geschiedenis, cultuur en gastronomie biedt. Het is een ideale bestemming voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad en willen genieten van alles wat deze bijzondere plek te bieden heeft. 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Schakelt u ons in als bouwbedrijf in Soest, dan zorgen we ervoor dat het project soepeltjes verloopt. De werkwijze die we hierbij hanteren, zouden we omschrijven als een symfonie. In deze symfonie worden de uiteenlopende wensen van een klant gecombineerd met onze kennis, ervaring en het brede scala aan skills van onze teamleden. U kan onder andere schilderwerkzaamheden, tuindesign, het uitbouwen, renoveren of bouwen van hun woning aan ons uit handen geven. Op die manier komen we tot een totaaloplossing voor uw project in Soest. Tijdens het bouwproces letten we erop dat we u als opdrachtgever in grote mate ontzorgen. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken en hoeft u geen stress te ervaren. 

U kunt bij CBS Renovation terecht voor een breed scala aan bouw- en renovatiewerkzaamheden, variërend van relatief eenvoudige renovatieklussen, tot aan ingewikkeldere nieuwbouwprojecten. Bezoek een van de pagina’s hieronder om meer te weten te komen over ieder type dienstverlening:

Uiteraard staan we u ook graag persoonlijk te woord om u meer te vertellen over de mogelijkheden in uw situatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op:

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Waarom ons aannemersbedrijf voor uw project in Soest inschakelen?

  • Bespaar tijd en energie: de verantwoordelijkheid voor zaken als het coördineren en plannen van werkzaamheden en het checken van de logistiek en het budget, komt bij ons te liggen. Dit bespaart u veel tijd en moeite.
  • Openheid in communicatie en berekeningen: tijdens de uitvoer van werkzaamheden zorgen we niet alleen voor transparante kostenberekeningen, ook onze communicatiewijze over de voortgang is open. We schakelen frequent en intensief met onze opdrachtgevers, wat ons in staat stelt om te blijven luisteren naar hun wensen. Onze werkzaamheden kunnen we hier vervolgens verder op afstemmen.
  • Ervaring en kennis om op te bouwen: onze experts hebben lokale en internationale ervaring in de bouw en zijn bekend met de lokale regelgeving. Hierdoor kunnen bouwprojecten op een efficiënte manier worden aangepakt, en kan de tijdsplanning worden nageleefd. Bovendien kunnen we de benodigde bouwmaterialen voor u tegen scherpe prijzen inkopen, dankzij onze warme banden met diverse leveranciers.
  • Garantie: we voeren gedurende het bouwproces diverse controles uit om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. We vertrouwen op de kwaliteit die we leveren en bieden dan ook garantie op het door ons uitgevoerde werk.
  • Financiële plaatje onder controle: we controleren of aan het kostenplaatje zoals vooraf is geschetst, wordt voldaan en houden oog op het door u vrijgegeven budget.
  • Tevreden opdrachtgevers gingen u voor: onze professionele en klantgerichte werkmethode leidt tot grote tevredenheid onder opdrachtgevers. Dit blijkt onder andere uit het feit dat meer dan vijftig procent van onze opdrachten afkomstig zijn van (doorverwijzingen vanuit) eerdere opdrachtgevers. Bekijk eventueel onze pagina op Erkend Vakwerk, om de beoordelingen te lezen van opdrachtgevers die u voorgingen.
Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum

Eerdere succesvolle projecten

Naast Soest zijn we ook werkzaam in Utrecht, Hilversum en andere plaatsen in ‘t Gooi. Ons team heeft dan ook verschillende projecten in de provincies Noord-Holland en Utrecht succesvol voltooid. Via de video’s hieronder krijgt u een indruk van deze projecten en ons vakmanschap.

Bouwbedrijf nabij Soest, voor particulier en zakelijke partijen

Of u nu als particulier of namens een zakelijke partij uw verbouw-, uitbouw-, renovatie– of nieuwbouwplannen in Soest wilt realiseren; op het team van CBS Renovation kunt u rekenen. Van schilderwerkzaamheden, loodgieterswerk, stuc- en metselwerk, tot aan het aanleggen van vloerverwarming installaties of het uitwerken van een tuinontwerp: onze ruim ervaren specialisten draaien hun hand er niet voor om. Veranderen uw behoeften of het aantal klussen dat u door ons team wilt laten realiseren? Geen probleem, we denken met u mee en hebben de capaciteit en flexibiliteit om mee op te schalen.

Wij zijn CBS Renovation

CBS Renovation is een aannemer en verbouwer met een persoonlijke touch. Onze teamleden zijn ruim ervaren en kunnen ingewikkelde opdrachten succesvol tot een einde brengen. Dat doen ze door hard te werken, maar liefst 6 dagen per week.
Onze professionele wortels gaan terug tot 1995 en de kernwaarden die we in de loop der tijd hebben ontwikkeld, zijn.

Onze kernwaarden:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.