CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Aannemer Hilversum

CBS Renovation is dé aannemer voor uw project in Hilversum en omstreken

Aannemer HilversumHilversum, ook wel dé mediastad van Nederland, is bij het grote publiek onder andere bekend van Het Media Park Hilversum waar dagelijks diverse tv- en radioshows worden opgenomen. Het levendige centrum wordt gekenmerkt door diverse winkels, restaurants, cafés en bouwwerken van architect Willem Dudok.

Bent u inwoner van Hilversum of een ondernemer uit de buurt, en wilt u uw woning of bedrijfspand op deze fijne plek in Nederland laten bouwen, renoveren, of uitbouwen? Wij zijn CBS Renovation; een aannemer en verbouwer met internationale en lokale ervaring. Zo hebben we al diverse bouwprojecten in Hilversum tot een goed einde gebracht. Op ons kunt u bouwen.

Wat kunnen we voor u betekenen? 

We zorgen ervoor dat het bouwproject soepel en efficiënt verloopt, waardoor de oplevering sneller is dan wanneer u op eigen gelegenheid de diverse partijen zou benaderen, benodigde materialen zou regelen en het management van uw (ver)bouwproject in Hilversum in eigen hand zou houden. Bovendien zorgen we ervoor dat wij u als opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen, waardoor u tijd en ruimte overhoudt voor andere zaken. Van een relatief simpele renovatieklus (denk aan het opnieuw schilderen van de gevel van uw woning), tot aan een complexe verbouwing of nieuwbouw; ons bedrijf verzorgt een breed scala aan bouw- en renovatiewerkzaamheden. Bekijk onze speciale pagina’s per type dienstverlening, om in te zien wat we voor u kunnen betekenen:

We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen in uw situatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om hier meer over te weten te komen:

Waarom CBS Renovation inschakelen als aannemersbedrijf voor uw Hilversumse project?

 • Bespaar tijd: als aannemer kunnen we u ontzorgen en veel taken overnemen. Van het plannen en coördineren van het werk, tot aan het beheren van de logistiek en het aansturen van onderaannemers; bespaar tijd en moeite door de verantwoordelijkheid hiervoor aan ons te geven.
 • Bouw op onze ervaring en expertise: onze specialisten hebben lokale en internationale ervaring in de bouwsector. Ze zijn bekend met de lokale regelgeving, en hebben contacten met betrouwbare leveranciers waardoor we tegen scherpe prijzen de benodigde bouwmaterialen voor u kunnen inkopen. Daarnaast stelt onze ervaring ons in staat om bouwprojecten op een efficiënte wijze aan te pakken, en houden we ons aan de tijdsplanning.
 • Garantie: we zorgen ervoor dat we ons werk tussentijds onderwerpen aan allerlei kwaliteitscontroles, en bieden garantie op het door ons uitgevoerde werk.
 • Transparantie en communicatie: Wij werken op basis van transparante berekeningen van alle kosten. Bovendien zorgen we voor transparantie over de voortgang, door regelmatig en intensief contact te onderhouden met onze opdrachtgevers. De progressie wordt gedurende het project in detail besproken, om ervoor te zorgen dat er altijd naar de wensen van onze klanten wordt geluisterd en daar ook aan wordt voldaan.
 • Financiële plaatje onder controle: niet alleen houden we de tijdsplanning nauwlettend in de gaten, ook beheren we het budget. We controleren of aan het kostenplaatje zoals vooraf is geschetst, wordt voldaan.
 • Tevreden eerdere opdrachtgevers: onze professionele en klantgerichte werkmethode heeft ons onder zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers een reputatie opgeleverd van een betrouwbare en solide aannemer voor nieuwbouw en renovaties. Dat vele tevreden opdrachtgevers u voor gingen, blijkt wel uit het feit dat meer dan vijftig procent van onze opdrachten afkomstig zijn van (doorverwijzingen vanuit) eerdere opdrachtgevers. Mocht u de reacties van individuele opdrachtgevers willen lezen, bezoek dan onze pagina op Erkend Vakwerk.

Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum

Voorbeelden eerdere projecten Hilversum

Ons team is eerder aan de slag gegaan voor projecten in Hilversum. De transformatie van enkele Hilversumse projecten hebben we vastgelegd in onderstaande video’s, die u meteen een indruk geven van de kwaliteit van ons werk, onze aandacht voor details en het niveau van vakmanschap. Neem op uw gemak een kijkje en doe inspiratie op.

Zakelijke of particuliere opdrachtgever?

Bent u vastgoedprofessional, investeerder of bent u ondernemer met een of meerdere bedrijfspanden in de regio Hilversum? En op zoek naar een betrouwbare partij die transparant is, afspraken nakomt en kwaliteit levert binnen de afgesproken tijd? Of bent u particulier en op zoek naar een deskundige aannemer die u met een gerust hart kunt inschakelen om uw verbouw-, uitbouw-, renovatie– of nieuwbouwplannen uit te voeren? In beide gevallen staat het team van CBS Renovation voor u klaar! Ons team bestaat uit specialisten die ruime ervaring hebben met uiteenlopende werkzaamheden. Van loodgieterswerk en het aanleggen van vloerverwarming installaties, tot aan stuc- en metselwerk, tuinontwerp en schilderwerkzaamheden: u kunt uw project met gerust hart aan ons uit handen geven. Bovendien kunnen we gemakkelijk mee opschalen als de behoeften van opdrachtgevers of het aantal projecten verandert.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Wie zijn wij & wat kenmerkt onze werkwijze?

Wij zijn CBS Renovation; een aannemer en verbouwer met een persoonlijke touch. Onze professionele wortels gaan terug tot 1995. We werken hard, maar liefst 6 dagen per week, en onze teamleden zijn ervaren specialisten die diverse complexe projecten kunnen volbrengen.

Onze kernwaarden:

Aannemer regio Hilversum

We voeren niet alleen projecten uit in Hilversum, maar zijn actief in diverse andere gebieden in midden Nederland, waaronder:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation