CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Aannemer Utrecht

CBS Renovation is dé aannemer voor uw renovatie-, uitbouw-, of nieuwbouwprojecten

Aannemer UtrechtUtrecht, ook wel bekend als de Domstad, is de vierde grootste stad van ons land. Het straatbeeld bestaat zowel uit prachtige historische panden en grachten, als moderne gebouwen en hoogbouw rondom het Centraal Station. Als u woonachtig bent in een van de grachtenpanden, appartementen, rijtjeswoningen of vrijstaande villa’s in deze historische stad, profiteert u misschien al dagelijks van alles wat Utrecht te bieden heeft. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Utrecht laten verbouwen, of een pand laten bouwen, zodat u de komende jaren optimaal kunt wonen of werken in deze fijne stad? Dan is het zaak om een aannemer uit de buurt in te schakelen die op vakkundige wijze uw droomhuis kan realiseren.

Of u nu een pand wilt laten bouwen, verbouwen, of uitbouwen; het team van CBS Renovation staat als aannemer uit de regio Utrecht voor u klaar!

Werkwijze van ons aannemersbedrijf in Utrecht

Wanneer u ons inschakelt voor uw bouwproject in Utrecht gaan we op vakkundige wijze aan de slag. Onze werkwijze zouden we omschrijven als een symfonie waarbij we de uiteenlopende wensen van een klant combineren met onze ervaring, kennis en het brede scala aan vaardigheden van onze vakmensen, om zo tot een totaaloplossing voor uw Utrechtse project te komen. Dit doen we voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

We vinden het belangrijk om u als opdrachtgever hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u tijd en ruimte overhoudt voor andere zaken. Via continue rapportage houden we u op de hoogte van de voortgang, zodat u wel weet wat er speelt. Wij kunnen voor u aan de slag met een relatief eenvoudige renovatieklus (denk aan schilderwerkzaamheden om uw woning een frisse uitstraling te geven), maar ook het uitvoeren van een complexe verbouwing of een nieuwbouwproject in Utrecht behoort tot de mogelijkheden. Bezoek de pagina die gaat over het type dienstverlening waarin u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen:

Of neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u telefonisch of per mail meer kunnen vertellen over wat we voor u kunnen betekenen!

Voordelen van het inschakelen van ons team voor uw Utrechtse project

 • Tijdsbesparing: als aannemer in Utrecht kunnen we veel taken van u overnemen. Van het plannen en coördineren van het werk, tot aan het beheren van de logistiek; bespaar tijd en moeite door de verantwoordelijkheid hiervoor aan ons te geven.
 • Reken op ervaring en expertise: onze specialisten hebben kennis van de lokale regelgeving en beschikken over zowel lokale als internationale ervaring in de bouwsector. Dit zorgt ervoor dat we projecten op efficiënte wijze kunnen uitvoeren, en ons daarbij aan de tijdsplanning houden. Bovendien hebben we een netwerk opgebouwd met betrouwbare leveranciers, wat ons in staat stelt om de benodigde materialen voor uw project tegen scherpe prijzen in te kopen.
 • Garantie: indien u ons inschakelt als aannemersbedrijf in Utrecht, profiteert u van garantie op het door ons uitgevoerde werk. Bovendien zorgen we ervoor dat we ons werk tussentijds onderwerpen aan kwaliteitscontroles. Zo zorgen we ervoor dat we kwaliteitswerk afleveren.
 • Communicatie & transparantie om verrassingen te voorkomen: ons team onderhoudt regelmatig en intensief contact met opdrachtgevers, om hen zo op de hoogte te houden van de geboekte progressie. Op die manier blijven we onze werkzaamheden afstemmen op de wensen van de klant. We zorgen niet alleen voor transparantie met betrekking tot de voortgang, ook de berekening van alle kosten gebeurt op transparante wijze.
 • Controle over de kosten: we houden het budget nauwlettend in de gaten, en controleren of aan het kostenplaatje wordt voldaan zoals deze vooraf is geschetst. Mochten er onverhoopt toch afwijkingen worden voorzien, zullen we hier tijdig met u over schakelen.
 • Succesverhalen: zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers zijn te spreken over onze professionele aanpak, waardoor we inmiddels een reputatie hebben opgebouwd als solide en betrouwbare aannemer voor renovaties en nieuwbouw. Meer dan vijftig procent van onze opdrachten is afkomstig van (doorverwijzingen vanuit) eerdere opdrachtgevers, wat de tevredenheid van eerdere opdrachtgevers onderstreept. Bekijk onze pagina op Erkend Vakwerk om de reacties van eerdere opdrachtgevers in te zien.
Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum

Voorbeelden eerdere projecten

Hieronder vindt u een overzicht van enkele voltooide projecten, om u een indruk te geven van de kwaliteit van ons werk en ons oog voor details. Laat u inspireren over de mogelijkheden, en neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Utrecht

Bent u particulier en zoekt u een betrouwbare aannemer die uw verbouw-, uitbouw-, renovatie- of nieuwbouwplannen in Utrecht kan realiseren? Of bent u in de regio Utrecht werkzaam als vastgoedprofessional, ondernemer of investeerder en nog op zoek naar een aannemersbedrijf dat kwaliteit levert, transparant is en afspraken naleeft? In beide gevallen kunt u rekenen op het team van CBS Renovation. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. Van stuc- en metselwerk, tuinontwerp en schilderwerkzaamheden, tot aan loodgieterswerk en het aanleggen van vloerverwarming installaties: u kunt uw project met gerust hart aan ons uit handen geven. Goed om te weten is dat we eventueel kunnen opschalen als uw behoeften of het aantal projecten verandert.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Achtergrond CBS Renovation

Wij zijn een aannemer en verbouwer met een persoonlijke touch. De professionele wortels van CBS Renovation gaan terug tot 1995. Het team bestaat uit ervaren vakmensen die complexe projecten tot een succesvol einde kunnen brengen en daarbij hard werken (maar liefst zes dagen per week).

Onze kernwaarden:

Aannemer regio Utrecht

U kunt ons team niet alleen inschakelen voor projecten in Utrecht, ook zijn we actief in diverse andere gebieden, waaronder:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation