Deprecated: Required parameter $form_field_callback follows optional parameter $name in /home/u621851791/domains/cbsrenovation.nl/public_html/wp-content/plugins/yolo-before-after/class-yolo-before-after-params.php on line 14
Dé Aannemer van regio Zeist | CBS Renovation

CBS Renovation

CBS RENOVATION

Aannemer Zeist

CBS Renovation voor uw project in Zeist

Aannemer ZeistCentraal gelegen in Nederland, in de provincie Utrecht bevindt zich Zeist. De stad ligt in een groene omgeving, voorbeelden zijn de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug. Slot Zeist, een kasteel uit de zeventiende eeuw, siert het centrum van de stad op. De ruim 53000 inwoners, dagjesmensen en mensen die werkzaam zijn in de stad, hebben diverse horecagelegenheden, winkels en een goede verbinding met steden als Utrecht en Amsterdam tot hun beschikking.

Woont u in Zeist of bent u een ondernemer uit de buurt, en wilt u uw woning of bedrijfspand laten bouwen, renoveren, of uitbouwen? Wij zijn CBS Renovation; een aannemer en verbouwer met internationale en lokale ervaring, op wie u kunt bouwen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Als we door u als bouwbedrijf in Zeist worden ingeschakeld, dragen we er zorg voor dat het project soepel verloopt. We zouden onze werkwijze hierbij omschrijven als een symfonie waarbij we de uiteenlopende wensen van een klant combineren met onze ervaring, kennis en het brede scala aan vaardigheden van onze vakmensen, om zo tot een totaaloplossing voor uw project in Zeist te komen.

We letten erop dat we opdrachtgevers gedurende het proces in grote mate ontzorgen. Zo houdt u tijd en ruimte over voor andere zaken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan bouw- en renovatiewerkzaamheden. Zowel een relatief eenvoudige renovatieklus (denk aan schilderwerkzaamheden aan de buitengevel), als een ingewikkelder nieuwbouwproject, behoren tot de mogelijkheden. Bekijk eventueel een van onderstaande pagina’s om meer te weten te komen over ieder type dienstverlening:

We vertellen u ook graag persoonlijk wat we voor u kunnen betekenen in uw situatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op

Waarom CBS Renovation inschakelen als aannemersbedrijf voor uw project in Zeist?

  • Vertrouw op kennis en ervaring: onze experts zijn bekend met de lokale regelgeving. Ze hebben lokale en internationale ervaring in de bouw, waardoor bouwprojecten op een efficiënte manier kunnen worden aangepakt, en de tijdsplanning wordt nageleefd. Dankzij onze connecties met leveranciers kunnen we bovendien de benodigde bouwmaterialen voor u tegen scherpe prijzen inkopen.
  • Garantie: we onderwerpen ons werk tussentijds aan diverse controles om de kwaliteit te waarborgen. We zijn overtuigd van de kwaliteit die we leveren, en bieden dan ook garantie op het door ons uitgevoerde werk.
  • Controle over financiële plaatje: we houden het budget goed in de gaten en controleren of aan het kostenplaatje zoals vooraf is geschetst, wordt voldaan. Indien afwijkingen worden voorzien, stellen we u hiervan tijdig op de hoogte.
  • Tijdsbesparing: onze mensen nemen uiteenlopende taken van u over, zoals het coördineren en plannen van werkzaamheden, het controleren van de logistiek en budget. Doordat de verantwoordelijkheid hiervoor bij ons komt te liggen, bespaart u veel tijd en moeite.
  • Open communicatie en transparantie: ons team zorgt voor transparante kostenberekeningen en communiceert eveneens op transparante wijze over de voortgang. Dit doen we door frequent en intensief met onze opdrachtgevers te schakelen. Dit stelt ons ook in staat om te blijven luisteren naar hun wensen en onze werkzaamheden hierop af te stemmen.
  • Positieve ervaring opdrachtgevers: zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers zijn te spreken over onze professionele en klantgerichte werkmethode. Dit blijkt onder andere uit het feit dat meer dan vijftig procent van onze opdrachten afkomstig zijn van (doorverwijzingen vanuit) eerdere opdrachtgevers. Op onze pagina op Erkend Vakwerk, vindt u de reacties van opdrachtgevers die u voor gingen.
Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum
Aannemer Hilversum

Voorbeelden eerdere projecten regio Zeist

Ons team heeft diverse projecten in de provincies Utrecht en Noord-Holland succesvol afgerond. Naast Zeist zijn we namelijk ook actief in Utrecht, Hilversum  en andere plaatsen in ‘t Gooi. Onderstaande video’s geven u een indruk van deze projecten en het niveau van ons vakmanschap. Neem op uw gemak een kijkje en doe inspiratie op.

Bouwbedrijf Zeist voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers

Zowel zakelijke partijen als particuliere opdrachtgevers zijn bij ons aan het goede adres wanneer ze zoeken naar een deskundige aannemer om hun verbouw-, uitbouw-, renovatie- of nieuwbouwplannen in Zeist te realiseren. Of u nu een vastgoedprofessional, investeerder of ondernemer bent met een of meerdere bedrijfspanden, of een particulier met eigen woning; ons team staat voor u klaar! CBS Renovation beschikt over ruim ervaren specialisten. Van het aanleggen van vloerverwarming installaties, tuinontwerp, loodgieterswerk en stuc- en metselwerk, tot aan schilderwerkzaamheden: u kunt uw klus aan ons uit handen geven. Daarnaast schalen we gemakkelijk mee op als de wensen van opdrachtgevers of het aantal klussen wordt gewijzigd.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aannemer Zeist

CBS Renovation, aangenaam!

CBS Renovation vindt zijn oorsprong in 1995, en karakteriseert zich als aannemer en verbouwer met een persoonlijke touch. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die ingewikkelde opdrachten kunnen volbrengen, en hard werken (maar liefst 6 dagen per week).

Onze kernwaarden:

Aannemer Zeist en omgeving

U kunt ons team niet alleen inschakelen voor projecten in Zeist, ook zijn we actief in diverse andere gebieden, waaronder:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.