CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Tuindesigner

CBS Renovation realiseert de tuin van uw dromen, van tuindesign tot aanleg

Het team van CBS Renovation gaat naast het renoveren of bouwen van een woning, bedrijfspand of utiliteitsbouw, ook graag voor u aan de slag met het bijbehorende tuinontwerp. Op die manier kan een complete makeover van zowel het interieur en exterieur van het pand als de omgeving door ons team uit handen worden genomen. Tuindesign draait om het ontwerpen van een tuin die enerzijds voldoet aan uw behoeften wat betreft functie en onderhoud, en anderzijds vanuit esthetisch opzicht helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u ruimte voor een groot gazon behouden, of gaat u voor een tuin met vele zomerbloeiende struiken die uw tuin in de zomer van felgekleurde bloemen zullen voorzien?

Een tuindesigner kan u ontzorgen bij het ontwerp van uw tuin, en het design vervolgens realiseren. Zo kan er worden meegedacht over de stijl die moet worden aangehouden. Wordt er vanuit een bepaalde afgebakende stijl ontworpen (denk aan Japanse of Provençaalse tuinen) of gaan we voor u juist een tijdloos ontwerp uittekenen zodat u na de aanleg van uw tuin, er jarenlang tegenaan kunt? Uiteraard denken onze specialisten mee over de soorten bomen, planten, bloemen en ornamenten die in de tuin worden geplaatst. Dit advies wordt enerzijds gebaseerd op uw wensen, maar ook zal de ligging van de tuin (aantal uur zonlicht op een dag) en de grondsoort mee in beschouwing worden genomen. Ook wordt ingespeeld op uw beschikbare budget en de tijdsperiode die wordt gereserveerd voor het realiseren van het tuinontwerp.

“Laat u onderdompelen in een wereld van complete en exclusieve tuinontwerp mogelijkheden en laat CBS Renovation een tuin realiseren die de uitstraling van uw woning of bedrijfspand versterkt.”

Tuindesign
Tuindesign
Tuindesign

Werkwijze bij tuindesign

Onze werkwijze zouden we omschrijven als een symfonie waarbij we de uiteenlopende wensen van een klant combineren met onze ervaring, kennis en het brede scala aan vaardigheden van onze tuindesigners, om zo tot een totaaloplossing te komen.

Definiëren basiselementen en functionele gebieden

Onze specialisten bezoeken de locatie, maken een plan, noteren de kenmerken van het terrein en gaan samen met u aan de slag om een aantal basiselementen en functionele gebieden (zoals een gazon, plek voor een tuinset of overkapping) te onderscheiden die in alle gevallen in uw tuin aanwezig moeten zijn. Enkele voorbeelden van elementen die u in uw tuinontwerp kunt laten opnemen, zijn:

 • Uitgestrekt gazon
 • Zone voor beplanting
 • Buitenkeuken
 • Overkapping waar een loungeplek onder gecreëerd wordt
 • Speeltoestel voor de kinderen
 • Vijver
 • Paden en (oprij)lanen
 • Een dierenverblijf als een kippenren, bijenkast of een geitenhok
 • Sauna in de tuin
 • Tuinhuisje of gastenverblijf

Het complete plaatje inclusief kostenindicatie en tijdsplanning

Hierna kan de fantasie de vrije loop worden gelaten. We combineren uw wensen met onze creativiteit en ervaring en werken een voorstel uit over hoe de rest van de tuin kan worden vormgegeven, hoe de functionele gebieden zullen worden geïntegreerd en hoe de gewenste stijl hierin de rode draad zal vormen. Onze specialisten hebben ruime ervaring in landschapsontwerp. Alle details stemmen we vooraf met u af. U kunt uitgaan van onze professionaliteit. Naast het ontwerp, stemmen wij de timing en de prijs met u af.

Realisatie van het tuinontwerp

Indien u akkoord bent met het ontwerp, de kostenindicatie en tijdsplanning, gaan we voor u aan de slag. Onze voornaamste taak hierbij is het creëren van een passende tuin op basis van uw visie en voorkeuren. Ons toegewijde team van tuinontwerpers werkt onvermoeibaar om het ontwerp waar u altijd al van droomde te realiseren. Wij doen er alles aan om het aanleggen van de tuin volgens plan te laten verlopen. Vanaf het eerste overleg, waarbij onze tuindesigners essentiële informatie verzamelen, tot de oplevering van het project; wij zijn er om u te helpen en de kwaliteit van het geleverde werk te garanderen. We proberen u als opdrachtgever gedurende de tuinaanleg zo min mogelijk te belasten. Wel houden we u goed op de hoogte van de voortgang door middel van een continue rapportage.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Voorbeelden tuinontwerp projecten

Bekijk ook onze Facebook of Instagram pagina en laat u inspireren door de projecten die we al gerealiseerd hebben.

Tuindesign
Tuindesign
Tuindesign
Tuindesign
Tuindesign
Tuindesign

Over CBS Renovation

Wij zijn CBS Renovation; een aannemer, verbouwer en tuinontwerper met een persoonlijke touch. Onze professionele wortels gaan terug tot 1995 en we hebben zowel lokale als internationale ervaring waar u op kunt bouwen. Ons team werkt hard, maar liefst 6 dagen per week, en wordt gevormd door ervaren specialisten die verscheidene complexe projecten kunnen volbrengen.

Onze kernwaarden:

Bent u niet zozeer op zoek naar een tuinontwerper, maar naar een andersoortige aannemer? Bekijk dan ook onze andere expertisegebieden en kom meer te weten over wat ons team voor u kan betekenen:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

  CBS Renovation