CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Particuliere woningbouw

Bouwbedrijf particuliere woningbouw
CBS Renovation

CBS Renovation is dé partij aan wie u uw nieuwbouwproject als particulier kunt toevertrouwen. Naast dat we een aannemer voor woningbouw zijn voor zakelijke opdrachtgevers, hebben we ook ruime ervaring in het realiseren van nieuwbouw-, uitbouw-, renovatie- interieurontwerp- en restauratieprojecten voor particuliere opdrachtgevers. Deze ervaring combineren we met de benodigde kennis om uw nieuwbouwwoning bouwtechnisch goed uit onder handen te kunnen nemen. Bovendien bezit ons team de juiste vaardigheden om projecten op het gebeid van particuliere woningbouw procesmatig goed te managen.

“CBS Renovation gaat graag voor u aan de slag om een rijtjeswoning,
vrijstaand huis of landelijke villa van uw dromen te realiseren.”

Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen

Werkwijze bij particuliere woningbouw

Onze werkwijze zouden we omschrijven als een symfonie waarbij we de uiteenlopende wensen van een klant combineren met onze ervaring, kennis en het brede scala aan vaardigheden van onze vakmensen, om zo tot een totaaloplossing te komen.

We vertalen de wensen voor uw nieuwbouwwoning naar een concreet ontwerp en denken hierbij met u mee. We kunnen u adviseren over zowel de indeling van de woning als de te gebruiken materialen. Door samen te werken met professionele architecten, constructeurs en bouwprofessionals zorgen we er vervolgens voor dat we het ontwerp realiseren en de nieuwbouwwoning van uw dromen wordt vormgegeven. We voeren het woningbouwproject met grootst mogelijke zorg uit en letten erop dat het eindresultaat binnen de gestelde termijnen opgeleverd wordt. We onderwerpen ons eigen werk aan allerhande kwaliteitscontroles om de kwaliteit te garanderen. Bovendien bespreken we de voortgang gedurende het project in detail met onze klanten, om ervoor te zorgen dat er ook tijdens het traject naar hun wensen wordt geluisterd en hieraan wordt voldaan.

Lees hier meer over welke stappen worden doorlopen wanneer u besluit uw particuliere nieuwbouw woning door ons team te laten realiseren.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Voorbeelden particuliere woningbouw projecten

Twijfelt u of CBS Renovation de juiste partij is om uw woningbouwproject te realiseren? Bekijk dan onderstaande woningbouwprojecten die we voor onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd:

Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen
Nieuwbouw Woningen

Over CBS Renovation

Wij zijn CBS Renovation; een aannemer en verbouwer met een persoonlijke touch. De professionele wortels van de oprichters gaan terug tot 1995 en we hebben zowel lokale als internationale ervaring waar u op kunt bouwen. Ons team werkt hard (6 dagen per week), en bestaat uit ervaren en bekwame specialisten die allerhande complexe renovaties en bouwprojecten kunnen volbrengen.

Onze kernwaarden:

Bent u op zoek naar een aannemer? Bekijk dan onze pagina’s voor opdrachtgevers:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

    CBS Renovation