CBS Renovation

CBS RENOVATION

Schilder-werkzaamheden aan woningen

CBS RENOVATION

Schilderwerkzaamheden aan woningen

Uw huis laten schilderen voor een nieuwe uitstraling

Het team van CBS Renovation gaat graag voor u aan de slag met diverse schilderwerkzaamheden. Door de woning te voorzien van een frisse laag verf aan de binnenkant of aan de buitenzijde, kan een finishing touch worden toegevoegd die bepalend is voor de uiteindelijke uitstraling van het pand. Het is dus van belang dat dit volledig naar wens gebeurt en vakkundig wordt uitgevoerd. Ons team doet dit door deze service richting het einde van het nieuwbouw – of renovatieproject  aan te bieden, nog voor het leggen van parket, linoleum en andere vloerbedekkingen. Ook kunt u ons team voor losse schilderklussen inschakelen.

“Geef uw woning een nieuw elan door deze te laten schilderen, of voorzie uw nieuwbouwproject van de finishing touch!”

Schilder Werkzaamheden
Schilder Werkzaamheden
Schilder Werkzaamheden

Zo gaan we te werk

Voor de schilderwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, moet de rest van het nieuwbouw- of renovatieproject een heel eind voltooid zijn. Hierna kan ons team aan de slag met de schilderwerkzaamheden. Om de woningen in perfecte staat te krijgen, voeren wij het volgende uit:

 • Voorbespreking: we bespreken uiteraard eerst uw wensen als eigenaar van het pand. U kunt specificeren wat er precies moet gebeuren, en wat uw wensen zijn met betrekking tot de uitvoer (welke kleur, type verf etc.).
 • Voorbereiding van het oppervlak: het is belangrijk om het oppervlak te ontdoen van alle onzuiverheden die ruwheid en vlekvorming kunnen veroorzaken. Door het ontvetten en afstoffen van de muren en het plafond, wordt het oppervlak voorbereid op de schilderwerkzaamheden.
 • Nivellering van de afwerkplamuur: na het schuren versterkt het materiaal de muur. Dit geeft het oppervlak bovendien een egaal wit esthetisch uiterlijk. Als gevolg hiervan zijn muren en plafonds klaar voor het schilderen en behangen.
 • Schilderen van muren en plafonds: de schilderwerkzaamheden kunnen beginnen. Ons team kan overigens ook voor u aan de slag met een verlaagd plafond.
 • Controle voortgang en tevredenheid: We streven ernaar het uitgevoerde werk er perfect uit te laten zien, en onze klanten tevreden te stellen. Om die reden zal onze specialist gedurende de schilderwerkzaamheden bij u als opdrachtgever nagaan of de gebruikte materialen en het kleurenschema naar wens zijn.

Naast schilderwerkzaamheden, kan ons team ook de rest van de gewenste renovatie- of nieuwbouwwerkzaamheden voor u uitvoeren. Lees hier meer over ons algemene werkproces of neem direct contact met ons op.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Voorbeelden schilderwerkzaamheden aan woningen

Twijfelt u of CBS Renovation de juiste partij is om schilderwerkzaamheden uit te laten voeren? Laat u zich dan inspireren door onderstaande projecten die we voor andere opdrachtgevers hebben gerealiseerd:

Buitenkant huis laten schilderen

Naast schilderwerkzaamheden aan de binnenzijde van een woning, kunnen we ook schilderwerk aan de buitenzijde van een pand voor u uit handen nemen. Met het laten schilderen van de buitenzijde van uw woning, kunt u een stempel drukken op de uiteindelijke uitstraling van het pand. Daarom is het verstandig om de gevels goed te schilderen, zorgvuldig de kleur te kiezen en het oppervlak voor te bereiden. Onze schilders kunnen dit op vakkundige en snelle wijze uitvoeren, dankzij hun ruime ervaring op dit gebied.

Proces buitenkant van een woning schilderen

Onze schilderdiensten omvatten het hele proces, van de voorbereiding van het gebouw tot aan de uitvoer van de schilderwerkzaamheden. Het proces van het schilderen van de buitenkant van een woning, bestaat uit de volgende stappen:

 • Voorbereiding van de gevel: onze schilders maken de structuur vlak, verwijderen de oude kleur en vullen de scheuren. Als het huis moet worden geïsoleerd zullen we dat doen, mits u als eigenaar hier toestemming voor geeft.
 • Primer aanbrengen: buitenschilderwerk is niet mogelijk zonder dat er een primer wordt aangebracht. Deze wordt op het voorbereide oppervlak aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het materiaal de verflaag goed opneemt. De primer zal gelijkmatig worden verdeeld en de hoeveelheid materiaalverbruik zal minimaal zijn, waardoor kosten worden beperkt.
 • Apparatuur en materiaalgebruik: om de buitenkant van uw woning te schilderen, gebruiken we moderne apparatuur die vloeistof in een dunne laag spuit. Verder wordt gewerkt met materialen van bekende fabrikanten, waarvan de kwaliteit is beproefd. Als het pand meerdere verdiepingen heeft, zetten we steigers in om de klus te klaren. Onze materialen zijn bestand tegen temperatuurschommelingen. We kunnen het schilderwerk realiseren in twee, drie of meer kleurtinten. Onze ontwerpers zullen u helpen om een kleurenschema te kiezen voor het schilderen van de woning, daarbij rekening houdend met de omgeving waarin deze zich bevindt en uw mogelijkheden en wensen.

Kosten buitenkant huis laten schilderen

Het schilderen van een huis in Nederland vereist speciale kennis en ervaring. Ons team zorgt ervoor dat de gevel van uw woning er na de schilderwerkzaamheden weer mooi en harmonieus uit zal zien, en jarenlang in mooie staat zal blijven verkeren. Onze gespecialiseerde vakmensen voeren de schilderwerkzaamheden stipt binnen de gestelde tijd uit. De exacte kosten van het werk hangen af van de complexiteit van het project en de prijs van de materialen, en verschillen dus per opdrachtgever. Onze specialisten maken graag een vrijblijvende inschatting van de kosten op basis van uw wensen.

Voordelen van werken met CBS Renovation

Het inschakelen van het team van CBS Renovation voor schilderwerkzaamheden aan uw woning, brengt de volgende voordelen met zich mee:
 • Ons bedrijf heeft specialisten in dienst met een ruime ervaring in bouw- en herstelwerkzaamheden. Daarom bieden wij garantie op de geleverde diensten.
 • Wij denken met u mee en kijken wat mogelijk is in iedere situatie. Zo gaan we op zoek naar alternatieve materialen tegen lagere prijzen als het budget beperkt is. Onze schilders zullen een gedetailleerde prijsopgave maken van het uitgevoerde werk en de gekochte materialen, om transparantie te bieden.
 • Tijdens het schilderen van huizen gebruiken we moderne apparatuur, waardoor we het werk sneller kunnen uitvoeren en daarbij hoge kwaliteit kunnen leveren.
 • We bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend te sparren over wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot schilderwerkzaamheden aan uw woning. Neem contact met ons op door te bellen of te mailen. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de site, dan bellen wij u terug.

Over CBS Renovation

Wij zijn CBS Renovation; een aannemer, verbouwer en tuinontwerper met een persoonlijke touch. Onze professionele wortels gaan terug tot 1995 en we hebben zowel lokale als internationale ervaring waar u op kunt bouwen. Ons team werkt hard, maar liefst 6 dagen per week, en wordt gevormd door ervaren specialisten die verscheidene complexe projecten kunnen volbrengen.

De meeste van onze projecten vinden plaats in en rondom het gooi:
Aannemer Hilversum | Aannemer Laren | Aannemer Bussum | Aannemer Naarden | Aannemer Blaricum | Aannemer Eemnes

Onze kernwaarden:

Bent u op zoek naar een aannemer? Bekijk dan onze pagina’s voor opdrachtgevers:

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.