CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Installatie van wanden en scheidingswanden

Installatie van wanden en scheidingswanden in Nederland

Het wordt aanbevolen om de installatie van gipswanden uit te voeren tijdens het warme seizoen. Scheidingswanden worden geplaatst met behulp van moderne technologieën en veilige materialen – met inachtneming van de vereiste voorschriften en technische normen. Gipswanden worden geplaatst in woningen, kantoren en openbare ruimtes. Ze zijn goed in het absorberen van geluid, het vasthouden van warmte en zien er ook esthetisch uit.

Hoe wordt het installatieproces uitgevoerd?

Voordat een gipsplaatwand in Nederland wordt gebouwd, wordt een schatting van het object uitgevoerd en wordt een schatting van de kosten van de diensten berekend. Als de klant tevreden is, sluiten we een contract af. Gipsplaatmuurinstallatie in Nederland wordt uitgevoerd in verschillende fasen:

 • Appartementen worden indien nodig vrijgemaakt van overbodige objecten en het oppervlak wordt gereinigd. De muren worden gepleisterd en het oppervlak van de vloer wordt geëgaliseerd. De voorbereidende fase hangt af van de kwaliteit van het uitgevoerde werk;
 • Vervolgens maken professionals een markering, zodat in de toekomst het profiel en de gipsplaten zonder krom te trekken kunnen worden geïnstalleerd. Met behulp van het niveau van de meester worden de markeringen op de muur en het plafond gemarkeerd en ook de plaats van de deuropening;
 • De installatie van de muur wordt uitgevoerd door het profiel, de isolatie en de gipsplaat te plaatsen. Het profiel van de sectie wordt bevestigd met behulp van bevestigingsmiddelen. Ze worden op een afstand van ten minste 25 cm van elkaar geplaatst;
 • De staander wordt verticaal geïnstalleerd en de plaatsing wordt gecontroleerd met een waterpas. De afstand tussen de staanders is 60 cm, zodat de gipsplaatwand stevig is bevestigd;
 • Een extra staander wordt geïnstalleerd om er zeker van te zijn dat de gipsplaatwand sterk genoeg is en dat er geen trillingen ontstaan wanneer de deur wordt geopend. Binnenin wordt een massief houten balk aangebracht om de stevigheid te vergroten. De doos onder de deuren berekenen installateurs in Nederland tijdens de bouw van de constructie. Met een geleideprofielelement wordt een latei of plank gemaakt die de staanders naast elkaar verbindt. Gipsplaten worden verspringend aangebracht, waarbij de aangrenzende plaat 50% overlapt en er geen voegen op de staander zijn toegestaan. Dit geeft de scheidingswand stevigheid tijdens het bekleden. Na de plaatsing worden de voegen zorgvuldig gedicht met stopverf, zo nodig met behulp van een wapeningsnet. Voor de volgende fase van de afwerking van de wanden worden alle koppen van de schroeven ingedraaid, wordt het gehele oppervlak van de wand gegrond en geplamuurd.

Daarna mag er geschilderd of behangen worden. De kosten van het opzetten van een muur hangen af van de grootte en de complexiteit van de constructie. Voor meer informatie over de kosten van het werk kunt u de calculator op deze site gebruiken of onze specialisten vragen. De prijslijst voor diensten wordt op verzoek per e-mail naar de klant gestuurd.

Hoe bestellen?

Wilt u een gipsplatenwand plaatsen? Laat een aanvraag achter op onze website en onze specialist zal u bellen om de details te verduidelijken. Hij moet de timing wanneer de klant thuis zal zijn afstemmen om op te rijden en metingen te doen en de staat van het object te beoordelen. Aanvragen worden 24 uur per dag geaccepteerd via de website of telefonisch tijdens werktijden. Beschikbaar in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam.

U kunt ook het formulier invullen, dan bellen wij u terug. Om contact op te nemen kunt u gebruikmaken van e-mail of chat. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u wegwijs te maken in de kosten van de diensten.

Waarom CBS?

Ons renovatie- en bouwbedrijf heeft een grote ervaring in bouw- en herstelwerkzaamheden van elke complexiteit. Ons team werkt snel en voor alle soorten geleverde diensten geven wij garantie. Wij waarderen elke klant en verbeteren onze service voortdurend. Tijdens de werkzaamheden gebruiken wij uitsluitend gecertificeerde materialen die niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Bovendien controleren wij de kwaliteit van de installatie in elke fase. Daarnaast worden we vertrouwd, zoals blijkt uit de positieve feedback van klanten.

0
Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0 +
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation