CBS Renovation

CBS RENOVATION

Sloopwerken

Sloopwerken in Nederland

CBS Renovatie biedt een breed scala aan diensten, waaronder sloopwerken in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Den Haag, Rotterdam, Breda en Eindhoven. Dankzij het uiterste professionalisme van de medewerkers en het gebruik van moderne technologie worden de werkzaamheden snel en op tijd uitgevoerd.

Soorten sloopwerken

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden variërend van het demonteren van gebouwen tot de bouwkundige sloop van een compleet gebouw. Het proces is arbeidsintensief en vereist vakmanschap. Voordat het werk wordt voltooid, beoordeelt onze specialist de staat van de structuur en maakt hij een prijsberekening. Als de klant met alles tevreden is, beginnen we met de ontmanteling. We bestellen het vaakst:

 • SAF-vernietiging. SAF’s zijn lichtgewicht constructies tot vier meter hoog en en dertig vierkante meter in oppervlakte. De gebouwen hebben geen fundering en dit is hun bijzonderheid. Om sloopwerkzaamheden uit te voeren zijn speciale vaardigheden en ervaring nodig, die ons personeel heeft. We gebruiken ook speciale apparatuur om veilig te ontmantelen en later het bouwafval te verwijderen.
 • Sloop van gebouwen. Na de uitvoering van het werk geven we een garantie en we laten een schoon gebied achter na de sloop. Fabrieksgebouwen, commerciële en residentiële gebouwen, en noodvoorzieningen kunnen worden gesloopt. Alle verrichte werkzaamheden staan in het contract en wij verstrekken alle documentatie na voltooiing.
 • Ontmanteling van beton. Wij beschouwen dit materiaal als een van de sterkste, dus de vernietiging ervan vereist veel inspanning, maar onze professionals zullen snel omgaan met de taak. Sloopwerken van betonconstructies omvatten de ontmanteling van funderingen, muren, vloeren en andere structuren van versterkt beton.

Alle sloopwerken in Nederland worden uitgevoerd volgens de wet, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen.

Stadia van sloopwerken

U kunt het beste geen gebouwen ontmantelen zonder eerst de volgorde van de werkzaamheden te berekenen. Slopers en omstanders kunnen zich bij overtreding van de regels verwonden en het risico neemt toe in dichtbevolkte gebieden. Daarom houdt ons bedrijf zich aan een exact algoritme van handelingen voor ontmantelingswerkzaamheden in Nederland:

 • We moeten een object inspecteren en het gebouw evalueren voordat we met het werk beginnen;
 • We maken een gedetailleerd plan en ontwerpen het werk;
 • We maken een lijst van gereedschappen en apparatuur die nodig zijn voor de ontmanteling van de gebouwen;
 • We bouwen een tijdelijke bouwplaats voor materieel en plaatsen hekken;
 • Communicatiesystemen worden losgekoppeld. Ze worden gedemonteerd en weggevoerd;
 • Tijdens de bouwsloop wordt het dak gedemonteerd en verwijderen we de dakbedekking;
 • Vervolgens slopen we de muren en demonteren we de fundering;
 • We voeren een verplichte sortering van bouwafval en de verwijdering daarvan uit.

Sloopwerken in Nederland worden strikt volgens vastgestelde voorschriften uitgevoerd, rekening houdend met de geldende regelgeving. De kwaliteit wordt beoordeeld door de voorman samen met de klant. Diensten worden als voltooid beschouwd na oplevering van het object.

Voordelen van samenwerking

U bespaart tijd met het zoeken naar materiaal en specialisten in sloopwerken door met ons samen te werken. Tegenwoordig gebruikt niemand meer metalen kogels om muren af te breken omdat de dichtheid van gebouwen dit niet toelaat. Gebouwen kunnen op verschillende manieren worden afgebroken: door sloop of afbraak. De tweede optie is de beste, omdat je dan sommige soorten bouwmateriaal kunt hergebruiken of na sortering kunt recyclen. Op de plaats van de gesloopte constructie kunnen ontwikkelaars nieuwe appartementen bouwen met betere en comfortabelere omstandigheden.

Door met ons samen te werken krijgt de klant garanties, een snelle sloop van de constructie en een complete lijst met noodzakelijke documenten. Prijzen voor diensten kunnen worden verkregen bij onze managers of er kan per e-mail een prijslijst worden opgevraagd. Over de kosten van het werk wordt onderhandeld met de klant en deze zijn afhankelijk van de complexiteit van het uitgevoerde werk.

Grote projecten
0 +
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.