CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Renovatie

Renovatie in Nederland

Woningrenovatie is geen grote verbouwing. Het gaat om een bijzonder type renovatie, waarbij het de bedoeling is de parameters van een gebouw of een kamer aan te passen aan het doel ervan. Renovatie vereist altijd een analyse van de staat van gebouwen, communicatie en infrastructuur. Er moet een studie uitgevoerd worden naar alle aspecten van de uitvoering van veelzijdige taken. CBS Renovatie beschikt over de nodige ervaring en capaciteit om alle fasen van dit werk uit te voeren. Volgens een individueel ontwikkeld plan is een van de activiteiten van het bedrijf het leveren van verbouwingsdiensten in Nederland en vooral in Hilversum, Amersfoort, Almere, Utrecht en Amsterdam.

Wanneer u renovatie van gebouwen en structuren nodig heeft

Reconstructie is gericht op de wederopbouw van bestaande faciliteiten. Het bouwplan omvat de vervanging van structuren, technische systemen en versleten technologische en technische apparatuur.

De renovatie verschillende doelen die samen met de klant bepaal worden:

 • herprofilering van een gebouw – verandering van het functionele doel van een object;
 • wijziging van het aantal verdiepingen en de hoogte van de verdiepingen;
 • vermindering of wijziging van de ruimten van het gebouw;
 • wijziging van de structuren en locatie van de muren, scheidingswanden, trappen, deur- en raamopeningen;
 • verbouwing van het dak, de fundering en de gevel.

De verbouwing van woningen en vastgoedobjecten in Nederland wordt uitgevoerd volgens moderne milieu-, technische en sanitaire eisen en normen.

Verbouwing

CBS Renovatie voert een volledig gamma van werken uit voor de verbouwing van huizen en appartementen. Een bewezen algoritme is een garantie voor een tijdige dienstverlening die volledig voldoet aan de verwachtingen van de klant:

 • Voorontwerpfase. Onze professionals inspecteren eerst de woning. U kunt telefonisch contact opnemen met de vertegenwoordigers van het bedrijf om een afspraak te maken. In deze fase wordt een gedetailleerde analyse van de lokalen en faciliteiten uitgevoerd, worden technisch mogelijke oplossingen overwogen en worden documenten doorgenomen. In dezelfde fase worden ook geologische onderzoeken uitgevoerd: een deskundige beoordeelt de staat van de bodem en de kenmerken van het terrein;
 • Binnen drie dagen ontwikkelen specialisten een actieplan en een opeenvolging van taken en stellen zij een prijsopgave op;
 • Woningrenovatie in Nederland is mogelijk nadat met de klant overeenstemming is bereikt over het project en het budget en het contract is ondertekend;
 • De voorbereiding van de uitvoering van het project omvat de aankoop van bouw- en afwerkingsmaterialen en de organisatie van de levering ervan op de locatie. Op verzoek van de klant kunnen er materialen geselecteerd en geleverd worden. Het is echter het overwegen waard in acht te nemen dat CBS Renovatie vele jaren ervaring heeft in het samenwerken met toonaangevende fabrikanten en dealers, waardoor wij de beste bouwmaterialen kunnen leveren tegen uitstekende prijzen.

De verbouwing van appartementen in Nederland, huizen en commercieel vastgoed wordt uitgevoerd met minimale betrokkenheid van de klant bij het proces, maar met volledige voortdurende rapportage over de voortgang van het werk.

Voordelen van samenwerking met CBS Renovation

CBS Renovatie garandeert een goed resultaat en volledige naleving van de opgegeven werkzaamheden in de projectdocumentatie. Sinds enkele jaren werkzaam in Nederland, heeft het bedrijf zijn niche in de bouwmarkt stevig verankerd door zijn volgende pluspunten:

 • een staf bestaande uit zeer professionele medewerkers, aannemers en leveranciers, waardoor projecten snel en accuraat kunnen worden uitgevoerd;
 • strikte naleving van de begroting, in geval van overmacht – volledige en nauwe coördinatie met de klant;
 • een geïntegreerde aanpak met bewezen betrouwbare aannemers;
 • een individuele benadering van elke klant en elk object.

Tot aan de realisatie van controleert CBS Renovatie de timing, de kwaliteit van de materialen en de uitvoering van het werk.

Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation