CBS Renovation

CBS RENOVATION

Uw woonruimte uitbreiden

Uw woonruimte uitbreiden in Nederland

Droomt u van een grote, ruime woning met een mooie keuken of terras, maar laat uw woonruimte dat niet toe? Ons bedrijf helpt u het probleem op te lossen. Wij hebben vakmensen in dienst met ruime ervaring. Daarom is de woningrenovatie binnen de gewenste tijd gereed. Op het uitgevoerde werk wordt garantie gegeven, wat de serieusheid van onze organisatie aangeeft.

Wij helpen bij het bouwen van een aanbouw aan het huis, waardoor u extra ruimte krijgt om uw ideeën te realiseren. Met onze diensten kunt u uw droom waarmaken en genieten van een nieuwe, ruime woon- of slaapkamer.

Onze diensten

Ons bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder het bouwen van een aanbouw aan uw huis. Wij werken in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Den Haag, Rotterdam, Breda en Eindhoven. Wat u bij ons kunt bestellen:

 • Uitbreiding van de tweede verdieping;
 • Uitbreiding van de eerste verdieping;
 • Aanbouw van de garage;
 • Volledige herinrichting van het zomerhuisje;
 • Bouw van residentiële en commerciële gebouwen;
 • Vervanging van daken.

En andere soorten gebouwen. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van het project en het gebruikte materiaal: baksteen of hout. Onze bouwers van woninguitbreidingen zullen eerst de zijkant van het huis schatten, rekening houdend met het landschap en de bodemsamenstelling. Daarna zullen we snel een huis met dubbele of enkele verdiepingen bouwen met behulp van kwaliteitsmaterialen. Na de voorbereidende werkzaamheden zal de woninguitbreider het framewerk van het toekomstige gebouw opbouwen.

Tegenwoordig kiezen steeds meer klanten voor een houten huis met een ruime eerste verdieping. Het is milieuvriendelijk, chique en past perfect in elk landschap. Wonen in zo’n huis is warm en comfortabel en de aanbouwwoning is gemakkelijk te onderhouden.
Laat een aanvraag achter op de website om woninguitbreidingsdiensten in Nederland te bestellen. We raden ook het volgende aan:

 1. Specificeer een lijst van werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd door onze bouwer;
 2. Indiceer de materialen die zullen worden gebruikt;
 3. Deel foto’s van uw huis en omgeving;
 4. Specificeer de afmetingen van het gewenste gebouw.

Na het verwerken van de aanvraag zullen wij contact met u opnemen om de nuances van de transactie te verduidelijken. Een inspectie ter plaatse van het object waar de woninguitbreiding komt, is verplicht. Onze expert moet ervoor zorgen dat de metingen correct zijn en dat het bestaande gebouw betrouwbaar is. Na deskundige beoordeling en overeenstemming over de prijs van de werkzaamheden gaan onze specialisten aan de slag.

Voordelen van CBS Renovation

Wilt u een aanbouw aan uw huis bouwen maar weet u niet hoe? Wij helpen u graag. Als u met ons samenwerkt, krijgt u een volledig dienstenpakket tegen een scherpe prijs. Onze bouwmeesters werken met hout, baksteen en andere materialen. Het verruimt de mogelijkheden van ontwerpuitvoering. Het uitbreiden van huizen in Nederland is geen probleem. Wij gebruiken moderne apparatuur en materialen van de hoogste kwaliteit die de betrouwbaarheid en veiligheid van de toekomstige bouw garanderen. Ook kunnen onze vakmensen snel de ruimte herplannen volgens het ontwerpproject. U kunt van een eenvoudige kamer een studio maken of er een keuken, badkamer of bijkeuken aan toevoegen.

Door met ons te werken, krijgt u het volgende:

 • Garanties op uitgevoerd werk;
 • Beleefde houding van de bouwmeesters;
 • Adequate prijzen;
 • Tijdige voltooiing van het werk aan een huisuitbreiding;
 • Het maken van een ontwerpproject rekening houdend met de levensstijl en de financiële draagkracht van de klant.

Wij hebben alleen eerlijke werknemers in dienst. Daarom kunt u zeker zijn van de veiligheid van uw eigendom. Reviews van tevreden klanten op onze site tonen u de waarde van het bedrijf en de kwaliteit van de dienstverlening. Ons doel is om de klant volledig tevreden te stellen door kwaliteitswerk te leveren tegen een betaalbare prijs.

Waarom bouwdiensten bij ons bestellen?

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw interieur? Wij zullen u helpen een comfortabele sfeer te creëren. Uw huis zal er ruim en comfortabel uitzien. Hier zult u uw gasten verwelkomen en hen verrassen met de schoonheid van het interieur en de goede smaak.

Onze bouwmeesters zijn eerlijk en verantwoordelijk. U kunt diensten bestellen op een turnkey basis of persoonlijk toezicht houden op het werkproces. Wij werken voor de klant en verbeteren voortdurend de service.

Onze interieurarchitect in Nederland heeft een ruime ervaring en een passende opleiding. Hij verbetert voortdurend zijn kwalificaties, waardoor we moderne en creatieve ontwerpprojecten kunnen aanbieden. De positieve feedback van onze klanten bevestigt de betrouwbaarheid van ons bedrijf.

Het is voldoende om een eenvoudig formulier op de website in te vullen of contact met ons op te nemen op een manier die voor u geschikt is om onze diensten te bestellen. We zullen een afspraak maken en de kosten van het project bespreken volgens de wensen van de klant.

Grote projecten
0 +
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Aanvraagformulier

Voel je vrij om op te schrijven waarin je geïnteresseerd bent en hoe we nuttig voor je kunnen zijn.
Vul het formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.