CBS Renovation

Logo Cbs Renovation 1

CBS RENOVATION

Soorten metselwerk en hun voordelen

Soorten metselwerk en hun voordelen in Nederland

Metselwerk is een constructie van gestapelde stenen en blokken in een concrete volgorde. De elementen worden met elkaar verbonden door middel van mortel, pasta of speciale lijm. Het metselwerk wordt alleen uitgevoerd door professionals met ruime ervaring op dit gebied.

Ons bedrijf levert metselwerkdiensten in Nederland tegen concurrerende prijzen. Wij garanderen een complete uitvoering en leveren snel diensten in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Den Haag, Rotterdam, Breda en Eindhoven. Opdrachten kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online opnemen via onze website.

Soorten metselwerk

Het metselwerk in Nederland dat wij aanbieden is formeel verdeeld in soorten en is afhankelijk van het ontwerp van het metselwerk. Een gemetseld huis wordt opgebouwd uit verschillende materialen, zoals:

 1. Baksteenmetselwerk – gemaakt van silicaat, keramiek, klinker en vuurvaste stenen. Het metselwerk heeft een dikte van 250, 380, 510 of 640 mm. De soorten metselwerk zijn verdeeld in lepel, ketting, meerrijig verband en verlicht verband. Metsel- en voegwerk wordt aangebracht met langs- en dwarsvoegen.
 2. Bij betonmetselwerk wordt een mengsel van beton gebruikt, waarbij de stenen horizontaal uit de butte worden gestampt. De hoeveelheid stenen bedraagt 50% van de totale oppervlakte van de gevel. Volgens de plaatsingshandleiding worden metselstenen en beton in een 25 cm dikke laag geplaatst. Ook wordt een ruimte van 4 tot 6 cm gelaten tussen de voorwerpen en de bekisting.
 3. Mace metselwerk is uniek omdat je er ongelooflijke schoonheidspatronen mee kunt maken. De gemetselde muur wordt gemaakt van stenen met verschillende vormen en diameters. Hierdoor krijgt u een model dat niet lijkt op andere verwante projecten, omdat elke steen uniek is.
 4. Stucco metselwerk is duur omdat het gieten handmatig gebeurt, meestal van klei. Het gebruik van polyurethaan elementen helpt om een goedkopere installatie te realiseren.

Laat gerust een aanvraag achter op onze website als u geïnteresseerd bent in steenmetselwerk en thuis een uniek interieur wilt creëren. Onze specialist zal contact met u opnemen voor verdere samenwerking. Samen met de klant spreken we af wanneer de bouwmeester komt om de woning te bekijken.

De voordelen van metselwerk

Dynamix metselwerk heeft vele voordelen:

 • De mogelijkheid om verschillende materialen te gebruiken voor gevelbekleding;
 • Ruime ontwerpmogelijkheden;
 • Met de metselwerkinstallatie kunt u de onregelmatigheden van het gebouw verbergen, waardoor het er onberispelijk en origineel uitziet;
 • Voor het metselwerk bieden wij een kwaliteitsgarantie en een certificaat voor de gebruikte materialen.

Metselwerk zal nooit uit de mode raken. De verschillende materiaalkleuren en de hoogwaardige plaatsing zullen onmiddellijk een degelijk resultaat opleveren.

Waarom is het beter om een beroep te doen op professionals?

Ons renovatiebedrijf is al lang op de markt. Een inschatting van de kwaliteit van het voltooide werk blijkt uit de klantbeoordelingen. Gebruik het handige bestelformulier op de website of het terugbelformulier om een dienst te bestellen. Ons motto is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we alleen specialisten in een bepaald vakgebied in dienst.

Grote projecten
0
Gekwalificeerde ingenieurs
0
Jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +

PORTFOLIO

Wij bestrijken een breed spectrum
van ontwerp- & architectonische projecten

Hierbij een greep uit ons portfolio om u een inzicht te geven in de diversiteit van de projecten die ons in gelijke mate hebben uitgedaagd en geënthousiasmeerd.

Wij staan klaar om aan uw project te beginnen

CBS Renovation biedt flexibele architectonische en interieurontwerpdiensten,
en een op maat gemaakte benadering die past bij uw visie voor het project.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte

Contactformulier

We zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

  Zo kunt u contact met ons opnemen

  Mocht u vragen hebben, stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.
  Ons adres

  Merwedeweg 5b 9
  3621LP Breukelen
  Nederland

  Telefoonnummer

  +31 (0) 76 369 05 94

  Ons e-mailadres

  contact@cbsrenovation.nl

  CBS Renovation